Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Vincennes - 20 februari

Vincennes - donderdag 20 februari 2020 - Start: 13:50

Race 1: Prix du Cantal

Dollar Soyer (14) sloeg op 30 januari genadeloos toe met een sterke overwinning in snelle tijd. Alhoewel hij nu zonder achterijzers loopt in tegenstelling tot de laatste keer, waar hij rondom zonder ijzers liep, krijgt hij toch weer ons vertrouwen. Tegenstand valt te verwachten van Bryssel (11), die teleurstelde in Cagnes sur Mer maar daarvoor twee fraaie zeges op Vincennes boekte, en C.D. (8), die na een voorbereidingskoers op 9 februari nu zonder ijzers weer met ambities van start gaat. Dimo d’Occagnes (7) kan op basis van zijn laatste twee prestaties vanuit het eerste startvak een rol spelen achter onze favorieten. Hard Times (13) is vaak foutief maar Jean Michel Bazire neemt zelf de leidsels ter hand om hem van gedachten te doen veranderen. Carioca de Lou (16) doet mee voor een plaatsgeld als hij een passend koersverloop treft.

Plaats 1: Dollar Soyer (14)
Plaats 2: Bryssel (11)
Plaats 3: C.D. (8)
Plaats 4: Dimo d’Occagnes (7)

 

Race 2: Prix de Vire Normandie

Eveil du Chatelet (9) is op basis van zijn overtuigende overwinning van 6 februari hier het te kloppen paard, al kent zijn jockey dit moeilijke paard nog niet. Mocht hij falen dan zijn er kansen voor Diego de Banville (5), die won met deze rijdster op 5 februari en die het voordeel heeft van het eerste startvak. Crack d’Ariane (10) was er met deze jockey al vaak dichtbij en hij doet weer voorin mee. Dorgali (12) is gevaarlijk als hij zijn oude vorm ook maar enigszins benadert, hij loopt na korte rust direct weer zonder ijzers. Eusebio du Rumois (8) komt in dit veld in beeld voor de plaatsen. Ook Empereur du Boulay (6) is meer een kandidaat voor een plaatsgeld.

Plaats 1: Eveil du Chatelet (9)
Plaats 2: Diego de Banville (5)
Plaats 3: Crack d’Ariane (10)
Plaats 4: Dorgali (12)

 

Race 3: Prix des Pays Nordiques

Om deze koers te kunnen voorspellen is de uitslag van de koudbloed koers van 16 februari een goede indicatie. Toen won H.V. Tuuri (3) gemakkelijk en vandaag heeft hij de steun van Eric Raffin. Wellek (7) ging in die koers in de fout maar hij kan zich met Matthieu Abrivard herstellen. Brenne Banker (8) werd keurig 2e en kan zich weer naar het podium vechten. Langlands Odin (5) eindigde naast voornoemd paard. Magnums Othello (2) kan de orde vooraan verstoren.

Plaats 1: H.V. Tuuri (3)
Plaats 2: Wellek (7)
Plaats 3: Brenne Banker (8)
Plaats 4: Langlands Odin (5)

 

Race 4: Prix d´Epinay

Gitane du Digeon (12) liep de laatste keer met ijzers naar een snelle 3e plaats op deze afstand en nu zij zonder achterijzers start is er zicht op de overwinning. Grazia (15) heeft zichtbaar baat bij het lopen zonder ijzers en kan haar goede vorm omzetten in een podiumplaats. Gaella (8) deed het netjes met haar trainer op de sulky en zal met Eric Raffin aan boord gevaarlijk kunnen worden. Gloire de la Basle (11) heeft voldoende snelheid en inhoud om zich hier weer te plaatsen. Guimauve Delb (9) loopt weliswaar met ijzers maar zij mag niet onderschat worden. Gazelle de Retz (3) ging de laatste keer van de benen maar zij kan zich herstellen in handen van Matthieu Abrivard.

Plaats 1: Gitane du Digeon (12)
Plaats 2: Grazia (15)
Plaats 3: Gaella (8)
Plaats 4: Gloire de la Basle (11)

 

Race 5: Prix de Lamballe

Fougue du Dollar (11) liep de laatste keer een snelle tijd met ijzers over lange afstand en nu zij zonder ijzers loopt kan zij deze koers winnen. Fadouna d’Occagnes (8) was vorige week razendsnel op de kleine piste en moet in deze vorm in dit veld zeker een grote kans hebben op een hoge klassering. Fleur du Trufier (10) komt met ambities vanuit het zuiden naar Vincennes en heeft aan Franck Nivard goede steun. Full Size (5) kan op een goede dag voor een verrassing zorgen. Fadette d’Aurcy (6) doet het goed in beide disciplines en komt weer in beeld voor een plaatsgeld, net als de ex-Paul Hagoort pupil Fleche de Feu (4), die zich voor haar nieuwe trainer nog moet bewijzen.

Plaats 1: Fougue du Dollar (11)
Plaats 2: Fadouna d’Occagnes (8)
Plaats 3: Fleur du Trufier (10)
Plaats 4: Full Size (5)

 

Race 6: Prix de Pont l´Eveque

Fast Wind (7) boekte op 3 februari een klinkende zege en kan onder dezelfde omstandigheden voor de tweede keer op rij zegevieren. Festin d’Haufor (12) kan als hij goed bij de les is roet in het eten gooien voor onze favoriet. For Ever Mix (10) behaalde bij zijn eerste start met Eric Raffin een goede 3e plaats en hij kan zich weer voorin melden. Furious Wind (6) heeft in dit veld grote kansen op een mooi plaatsgeld. Feder Perrine (9) kon zijn ruime zege van eind december nog niet bevestigen op de grote piste, het zal onderweg mee moeten zitten wil hij voorin eindigen. Favori de Bry (1) komt langzaamaan in vorm en mag niet onderschat worden.

Plaats 1: Fast Wind (7)
Plaats 2: Festin d’Haufor (12)
Plaats 3: For Ever Mix (10)
Plaats 4: Furious Wind (6)

 

Race 7: Prix de Guise

Grand Art (3) werd hier de laatste keer 5e in 1’12’’9 met ijzers en nu hij zonder achterijzers loopt kan hij zomaar winnen. Hij zal op zijn hoede moeten zijn voor Graziella (5), die bij haar laatste zege net zo snel was als onze favoriet, en Gazelle du Rive (6), die de laatste tijd vooral op de langere afstand succesvol is. Gwendolo Bello (9) bleek verbeterd zonder ijzers en heeft ondanks dit startnummer een serieuze kans op een podiumplaats. Ginka Manathis (2) is een fijn paard dat nog nooit buiten de prijzen was, zij kan verrassen al lijkt ze op papier iets minder snel dan de concurrentie. Garance de Hoerdt (4) wordt nu gereden door een toppikeur en kan verder komen dan de laatste keren.

Plaats 1: Grand Art (3)
Plaats 2: Graziella (5)
Plaats 3: Gazelle du Rive (6)
Plaats 4: Gwendolo Bello (9)

 

Race 8: Prix de Plestin-les-Greves

Belle Emotion (8) boekte een maand geleden een snelle zege over deze afstand en loopt nu rondom zonder ijzers. Zij is onze favoriete. Bolero Carisaie (5) deed het goed in de claimkoersen met een zege in zijn laatste start op 23 januari op een loodzware baan, hij kan erbij zijn. Berenice du Loisir (10) heeft hier uitstekende kansen maar haar startnummer aan de binnenzijde van het tweede gelid is lastig. Abzac de Fontaine (9) is sterk verbeterd sinds hij bij Jean Marie Roubaud staat en in handen van Eric Raffin mogen we hem niet onderschatten. Aladin (7) loopt voor het eerst sinds september weer zonder ijzers, bij die prestatie werd hij 9e over deze afstand in 1’11’’8 dus we mogen hem zeker niet onderschatten. Bijou du Cruchet (4) kan zichzelf overtreffen met de steun van Franck Nivard.

Plaats 1: Belle Emotion (8)
Plaats 2: Bolero Carisaie (5)
Plaats 3: Berenice du Loisir (10)
Plaats 4: Abzac de Fontaine (9)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.