Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Vincennes - 23 februari

Vincennes - zondag 23 februari 2020 - Start: 13:25

Race 1: Prix Paul Bastard

Feeling Cash (8) treft hier na meerdere hoge klasseringen in grote koersen een mooie kans om weer eens te winnen. Fleche Bourbon (7) kan zich herstellen van haar mindere laatste prestaties, op haar klasse kan zij onze favoriet stevig partij bieden. Flicka de Blary (5) nadert in snel tempo de topklasse en is hier een interessante deelnemer. Fun Quick (4) maakte op 26 januari een uitstekend debuut in dit genre en kan weer een mooie plaats bemachtigen. Flore de Janeiro (6) acteert al langer op dit niveau maar lijkt hier geen hoofdrol te kunnen spelen. France Bresil (3) komt hierna.

Plaats 1: Feeling Cash (8)
Plaats 2: Fleche Bourbon (7)
Plaats 3: Flicka de Blary (5)
Plaats 4: Fun Quick (4)

 

Race 2: Prix de Lauzun

Gaylord Jayf (11) was op 6 februari erg snel op de grote piste en kan hier na meerdere ereplaatsen zijn eerste zege behalen. Hij zal af moeten rekenen met Gaby des Vals (12), die begin deze maand een prima tijd noteerde op de kleine piste en die nog steeds verbeterd. Gamin du Lerre (9) is sterk verbeterd sinds hij zonder ijzers loopt en hij komt met de steun van Eric Raffin met ambities naar Vincennes. Glamour du Pont (1) won zijn enige start met Jean Michel Bazire en ook hij waagt de stap naar Vincennes, zonder achterijzers kan hij direct een grote rol spelen. Glouglou d’Emi (15) en Geting (14) zijn snel genoeg om mee te kunnen doen in de strijd om de plaatsen.

Plaats 1: Gaylord Jayf (11)
Plaats 2: Gaby des Vals (12)
Plaats 3: Gamin du Lerre (9)
Plaats 4: Glamour du Pont (1)

 

Race 3: Prix Tropiques FM

Bleu Ciel (10) was sinds 2014 niet gestart in dit genre maar zijn optreden van 18 januari was indrukwekkend, waar hij een snelle zege boekte over deze afstand. Na een koers voor de sulky kan hij hier weer toeslaan. Delicieux du Cebe (11) is er altijd bij in dit soort koersen en we verwachten hem weer op het podium. Boston Terrie (9) loopt voortdurend snelle tijden en ook hij hoort op alle tickets thuis. Barack (6) is weer komende en kan verbeterd zijn ten opzichte van zijn laatste prestatie, waar hij ondanks een snelle tijd net buiten de prijzen viel. Diamant de Treabat (3) kan een rol spelen als hij de juiste gangen weet te bewaren, net als Byrh Gede (2), voor wie de start het lastige punt is.

Plaats 1: Bleu Ciel (10)
Plaats 2: Delicieux du Cebe (5)
Plaats 3: Boston Terrie (9)
Plaats 4: Barack (6)

 

Race 4: Grand Prix de Paris

Belina Josselyn (13) won deze koers vorig jaar. Na haar zege in de Belgique en haar goede 3e plaats in de Grand Prix d’Amérique kan zij opnieuw toeslaan in deze koers waarop zij speciaal is voorbereid. Zij kan vandaag haar winterseizoen (en als de geruchten kloppen haar carrière) in stijl besluiten. Stalgenoot Davidson du Pont (11) heeft deze winter aan alle verwachtingen voldaan en kan het succes voor de stal van Jean Michel Bazire compleet maken. Delia du Pommereux (9) had in de Prix d’Amérique een desastreus koersverloop, dat zij nog 6e werd toont haar grote klasse. Bij een verscholen parcours kan zij richting finish alles en iedereen verrassen. Tony Gio (8) kon deze winter nog niet scoren maar als 2e aankomende van de Prix de Paris van vorig jaar is hij een gevaarlijke outsider. Chica de Joudes (6) kan zich plaatsen als zij haar krachten kan bewaren. Erminig d’Oliverie (10) en Earl Simon (7) zijn kandidaten voor een plaats bij de eerste vijf.

Plaats 1: Belina Josselyn (13)
Plaats 2: Davidson du Pont (11)
Plaats 3: Delia du Pommereux (9)
Plaats 4: Tony Gio (8)

 

Race 5: Prix de la Mayenne

Fairplay d’Urzy (6) is in topvorm en kan in dit veld weer eens de overwinning pakken. Hij zal op moeten passen voor Vipera Killer Gar (3), die bij een passend koersverloop ook op deze afstand een hoofdrol kan spelen, en voor Florida Sport (7), die in topvorm is maar van deze rijder niet altijd het gewenste parcours krijgt. Foxtrot Sea (9) kan op zijn klasse een rol spelen maar ook voor hem geldt dat het onderweg moet kloppen allemaal. Eclair du Mirel (10) behaalde de afgelopen week zijn dekbrevet en kan dat staven met een goede prestatie. De niet gemakkelijke Freyja du Pont (15) dient zich te bewijzen in handen van Nicolas Bazire, met wie zij op Vincennes nog geen referenties heeft.

Plaats 1: Fairplay d’Urzy (6)
Plaats 2: Vipera Killer Gar (3)
Plaats 3: Florida Sport (7)
Plaats 4: Foxtrot Sea (9)

 

Race 6: Prix de la Lusophonie

Diva du Granit (6) kreeg op 6 februari een onmogelijk parcours buitenom en dat zij nog 2e werd is te danken aan de enorme vechtlust van de merrie. Bij een normaal koersverloop kan zij weer eens een verdiende zege behalen. De buit is echter nog niet binnen tegen Dayana Berry (14), die bijna even snel was en nu weer door haar trainer gereden wordt. Stalgenoot Dostoievski (11) is in zijn huidige vorm ook een kandidaat voor het podium. Nu Eric Raffin weer op de kar zit bij Black Jack From (13) is hij een gevaarlijke outsider, hij kent het paard goed en weet met zijn zwakke punt, de start, goed om te gaan. Qua snelheid is hij een zege kandidaat. Capital Charm (7) kan verrassen nu hij zonder ijzers loopt en gereden wordt door man in vorm Bjorn Goop. Alinea (15) is erg wisselvallig maar hij is op een goede dag ook kansrijk.

Plaats 1: Diva du Granit (6)
Plaats 2: Dayana Berry (14)
Plaats 3: Dostoievski (11)
Plaats 4: Black Jack From (13)

 

Race 7: Prix Jacques Moreau

Figaro Vici (2) is in topvorm en met de steun van Bjorn Goop is hij een van de kandidaten voor de zege, maar er zijn er meer. Fly Speed (12) is minstens even snel en won zijn laatste start met Jean Michel Bazire half december. Foster Wood (5) loopt sensationele tijden in Cagnes sur Mer over de lange afstand en komt ook met ambities naar Vincennes. Ook Falco d’Havaroche (10) mag aanspraak maken op de zege als hij hetzelfde presteert als bij zijn klinkende overwinning op 2 januari. First de Montfort (13) presteert zeer wisselvallig maar een plaats moet er in dit veld in kunnen zitten. Hetzelfde geldt voor de niet gemakkelijke Fronsac Madrik (6).

Plaats 1: Figaro Vici (2)
Plaats 2: Fly Speed (12)
Plaats 3: Foster Wood (5)
Plaats 4: Falco d’Havaroche (10)

 

Race 8: Prix Jean Tyssandier

Doux Parfum (15) was de laatste twee keer foutief na drie zeges op rij waarvan een met deze amateurrijdster. Hij kan zich hier herstellen. Mocht hij opnieuw teleurstellen dan zijn er kansen voor Corsaire du Bolong (5), die in vorm is en met de steun van een goede amateur optimaal kan profiteren van zijn startplaats in het eerste band. Bamako de la Gazo (14) kan bij een passend koersverloop meestrijden in de voorhoede. Diplomate d’Am (16) keert terug van lange rust maar zijn laatste start won hij met deze amateurrijder in een snelle tijd, het feit dat hij direct weer zonder achterijzers loopt geeft vertrouwen. Canadian Love (6) is zonder ijzers met deze startpositie een kanshebber voor de plaatsen. Be King (9) is constant genoeg om met deze goede amateur een rol te spelen.

Plaats 1: Doux Parfum (15)
Plaats 2: Corsaire du Bolong (5)
Plaats 3: Bamako de la Gazo (14)
Plaats 4: Diplomate d’Am (16)

 

Race 9: Prix de Chateau-Salins

Edena Bella (14) kan haar snelle 3e plaats van 1 februari hier een vervolg geven met weer eens een overwinning. Zij zal daarvoor af moeten rekenen met Enanie du Ried (16), die hier haar visitekaartje afgaf over de kortere afstand, en met Esperance Mix (6), die een snelle 2e plaats behaalde op deze baan en afstand. Elianis Celeste (13) komt met twee zeges in de provincie met ambities naar Vincennes en een plaats moet haalbaar zijn. Emma d’Amour (2) kan een rol spelen nu zij weer de steun van Franck Nivard heeft. Evita de Bassiere (9) was de vorige winter zeer succesvol op Vincennes en toonde met haar zege in Challans aan weer op de goede weg te zijn.

Plaats 1: Edena Bella (14)
Plaats 2: Enanie du Ried (16)
Plaats 3: Esperance Mix (6)
Plaats 4: Elianis Celeste (13)

 


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.