Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Vire - 20 februari

Vire Normandie  – woensdag 20 februari 2019 – Start 12.00 uur

Race 1: Prix EFC Vire Normandie

Galactique Bond (8) is op zoek naar een overwinning en zelfs nu zij hier aan de buitenkant achter de auto moet vertrekken kan zij vandaag in haar zoektocht slagen. Galaxie du Goutier (10), die bij haar debuut een goede indruk achterliet, Gamely (3), mooi geplaatst achter de auto en Golden Visais (1), die tot nu toe weinig verkeerd doet, zijn haar voornaamste rivalen. Gilda Griff (12) debuteerde prima en lijkt nog verder te kunnen verbeteren, let op haar! Gaziris de Guez (4), indien zij blijft draven, Galion (14), die weer ons vertrouwen verdient, en Grande Galaxie (7), die snel kan eindigen, completeren onze selectie.

Plaats 1: Galactique Bond  (8)
Plaats 2: Galaxie du Goutier (10)
Plaats 3: Gamely (3)
Plaats 4: Golden Visais (1)
Plaats 5: Gilda Griff (12)

 

Race 2: Prix Optique Kryss – Yannick Pierre

Opnieuw is het de vraag of Eurêka de Tillard (17) buiten de fouten weet te blijven, indien zij daarin slaagt dan kan zij een veld als dit makkelijk aan. Mocht zij falen dan kunnen Diadème du Cébé (14), wiens laatste koers op Vincennes in dit genre erg goed was, Delta de la Vallée (10), die dichtbij een succes is, en Empereur d’Espace (1), indien hij de goede gangen houdt, daarvan profiteren. Envolée (15) kan veel meer dan wat zij de laatste tijd laat zien en is niet bij voorbaat kansloos, let op haar! Déesse de Beauty (4), die over deze afstand ver kan komen, Enna de Pommeraye (8), die we weer ons vertrouwen geven, en Ebony d’Ourville (18), ondanks haar heroptreden, kunnen zich met de aankomst bemoeien.

Plaats 1: Eureka de Tillard (17)
Plaats 2: Diademe du Cebe (14)
Plaats 3: Delta de la Vallee (10)
Plaats 4: Empereur d'Espace (1)
Plaats 5: Envolee (15)

 

Race 3: Prix Carrefour Market Vire Normandie

De bij haar heroptreden lang niet slecht presterende Forma de Blary (14) zou deze koers weleens kunnen winnen ondanks haar nadelige startpositie achter de auto. Faïga du Rib (8), die voor de derde zege op rij gaat, Flore Buissonay (2), die de laatste keer fraai won en nu voor het eerst in haar carriere zonder ijzers loopt en Fantasia Love (5), die ook haar laatste start wist te winnen, staan klaar om toe te slaan mocht onze favoriete het laten afweten. Foliepolis (12) heeft voldoende kwaliteiten en kan, indien foutloos, in dit veld voor een verrassing zorgen. Flicka Griff (1), indien zij blijft draven, Fine Force Dairpet (13), die terugkeert van rust, en Fibule du Vivier (6), voor het eerst zonder ijzers, hebben eveneens kansen in dit vrij open veld.

Plaats 1: Forma de Blary (14)
Plaats 2: Faiga du Rib (8)
Plaats 3: Flore Buissonay (2)
Plaats 4: Fantasia Love (5)
Plaats 5: Foliepolis (12)

 

Race 4: Prix des Messageries Laitieres – Vire Normandie

Een open koers...dat gezegd hebbend kan de strijd om de overwinning gaan tussen Fox Papa Tango (7), over wiens kwaliteiten geen enkele twijfel bestaat, Fosbury (4), ideaal geplaatst achter de startauto, en Frisky Black (8), die veel beter kan dan wat hij de laatste tijd laat zien. Fearless Jiel (6), die we niet te snel mogen weglaten, en Fakir de Beauvalet (2), die zal proberen zijn laatste zege te bevestigen, hebben eveneens ambities. Filou d’Anjou (14), indien hij blijft draven, Fructidor (3) met Yoann Lebourgeois en Fantachillu (5), hier bij zijn heroptreden voor het eerst in zijn carrière zonder ijzers, zijn interessant voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: Fox Papa Tango (7)
Plaats 2: Fosbury (4)
Plaats 3: Frisky Black (8)
Plaats 4: Fearless Jiel (6)
Plaats 5: Fakir de Beauvalet (2)

 

Race 5: Prix BLC Assistance Depannage Remorquage

De in deze koers zonder ijzers lopende El Presidente (14) vindt hier een mooie gelegenheid om aan te knopen bij zijn eerdere successen. De koers is echter op voorhand nog niet gewonnen tegen de talentvolle Electric Schmar (17), Elmer du Belver (16), die hier zonder ijzers zijn heroptreden maakt, en Email de l’Iton (5), die dicht bij een zege is. Eliak Picken (6) kan ver komen op deze afstand en loopt in handen van Yoann Lebourgeois zonder ijzers bij zijn rentree, pas op voor hem! Extra du Renouard (9), die niets verkeerd doet, Esquilin (15), die laatst een zeer behoorlijke koers liep, en Everton (4), die zijn laatste prestatie zal kunnen bevestigen, zijn leuke paarden voor de liefhebbers van outsiders.

Plaats 1: El Presidente (14)
Plaats 2: Electric Schmar (17)
Plaats 3: Elmer du Belver (16)
Plaats 4: Email de l'Iton (5)
Plaats 5: Eliak Picken (6)

 

Race 6: Prix Agrial

De harde Dream (17) daalt hier in categorie en kan daarvan profiteren om weer eens te winnen. Om daarin te slagen dient de pupil van Grégory Thorel af te rekenen met Dixie de Vandel (9), die laatst fraai won en hier een te overziene tegenstand treft bij deze inschrijving tegen de winsomgrens, Du Rhum des Iles (18), die meer heeft laten zien onder het zadel maar die ook voor de sulky kwaliteiten bezit, en Darling Franbleu (15), die een veld als dit zeker aankan. Diane de Janzé (16), de laatste keer opvallend goed, kan hier bevestigen, let op haar! Dédé Driver (6), die aan een overwinning toe is, Diva de Pouline (5), trouw, en Détroit Ace (3), voor wie alles valt of staat met een foutloos parcours, komen hierna.

Plaats 1: Dream (17)
Plaats 2: Dixie de Vandel (9)
Plaats 3: Du Rhum des Iles (18)
Plaats 4: Darling Franbleu (15)
Plaats 5: Diane de Janze (16)

 

Race 7: Prix des Carrieres des Vignats

Colorado Ecus (7) is in topvorm en kan hier zijn 4e zege op rij behalen. Achter deze betrouwbare favoriet kan de strijd om de ereplaatsen gaan tussen Câlin d’Havaroche (11), die hier in tegenstelling tot zijn vorige koers zonder achterijzers loopt, Concerto des Dunes (17), die we zeker weer in de rekening moeten nemen, en Cabalera (18), die foutloos voor een verrassing kan zorgen. Cornélius (2) loopt hier met ijzers maar op een goede dag kan hij ver komen op deze afstand. Cliché Meslois (10), zonder ijzers, Cador de Babel (12), die weer ons vertrouwen verdient, en Chanelle du Perche (15), in vorm, zullen proberen zich met de aankomst te bemoeien.

Plaats 1: Colorado Ecus (7)
Plaats 2: Calin d'Havaroche (11)
Plaats 3: Concerto des Dunes (17)
Plaats 4: Cabalera (18)
Plaats 5: Cornelius (2)

 

Race 8: Prix Jamotte Motoculture – Vire Normandie

De nog steeds in winsom achtergebleven en onlangs in Vincennes over kortere afstand met klein verschil verslagen Capella de Vrie (17) lijkt een betrouwbare keuze in dit veld. Achter dit bankpaard kunnen Clyde Barrow (15), die een heroptreden maakt maar over wiens kwaliteiten geen twijfel bestaat, Be Cool d’Eb (16), speciaal voorbereid op deze koers, en Cresta Rossa (13), talentvol maar niet gestart sinds eind december, strijden om de ereplaatsen. Call On Me Rânais (5) kan beter dan wat hij de laatste tijd heeft laten zien en is in staat tot een verrassing, pas op voor hem! Cadel de Cahot (14), die we niet te snel mogen veroordelen, Berlioz de Tillard (8), deze keer zonder ijzers, en Bonheur de Nay (18), die hard kan afkomen, kunnen de uitbetalingen van deze koers interessanter maken.

Plaats 1: Capella de Vrie (17)
Plaats 2: Clyde Barrow (15)
Plaats 3: Be Cool d'Eb (16)
Plaats 4: Cresta Rossa (13)
Plaats 5: Call On Me Ranais (5)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.