Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Lindesberg - 24 mei

Lindesberg - zondag 24 mei 2020 - Start: 13:45 uur

Race 1

Haymitch Am (5) maakt hier vandaag zijn debuut. Kwalificeerde op de baan van Solvalla in 1.17,9 en is een paard om te volgen de komende tijd. Rapunzel A.T. (13) won laatst voor het eerst. Het waren geen geweldige tegenstanders die hij toen klopte, maar wellicht de weg omhoog gevonden. Fairytale Star (12) is zeker geen crack, maar loopt knappe koersen. Kan van achteren zich in de plaatsen lopen. Got to Goo (14) begon dit jaar goed, maar daarna vaak gesprongen.

Plaats 1: Haymitch Am (5)
Plaats 2: Rapunzel A.T. (13)
Plaats 3: Fairytale Star (12)
Plaats 4: Got to Goo (14)

 

Race 2

Beauty Wind (2) komt van oorsprong uit de stal van Hugo Langeweg, en is verhuisd naar Zweden. Kreeg bij zijn debuut daar geen lekkere koers, maar zal vandaag beter zijn. Mooi nummer en pikeur in vorm, Bjorn Goop, in de sulky. Cupcake (6) heeft nu 2 maal gelopen, en werd derde en vijfde. Moet in deze koers voorin mee kunnen doen. Solkattens Jasmine (7) zat de laatste keer vast en kon zodoende geen kant op. Leek nog veel over te hebben, en kan vandaag een rol spelen hier. Valnes Lady Love (11) mag niet over het hoofd gezien worden, en heeft kansen.

Plaats 1: Beauty Wind (2)
Plaats 2: Cupcake (6)
Plaats 3: Solkattens Jasmine (7)
Plaats 4: Valnes Lady Love (11)

 

Race 3

Koers 3 is een monté koers. Digital Promise (6) is in vorm en is in de laatste 4 starts 2 maal tweede geweest en 1 maal gewonnen. De andere keer maakte hij een galoppade. Komt vandaag goede paarden tegen, maar is hier wel mijn favoriet. Vidivici C.C. (10) wint vaak, en heeft nu 12 maal gewonnen uit 64 starts. Was na rust vijfde te Romme, en zal deze koers nodig hebben gehad. Power Memphis (1) won de laatste keer met de jockey van vandaag, en houd ook wel van de wat langere afstand. Gaat hier zeker een rol spelen. Quantum Blues (7) is in vorm, en kan bij een goed parcours verrassen hier.

Plaats 1: Digital Promise (6)
Plaats 2: Vidivici C.C. (10)
Plaats 3: Power Memphis (1)
Plaats 4: Quantum Blues (7)

 

Race 4

Vikens Fingerprint (13) is in vorm, en heeft laten zien dat ze tegenstanders als vandaag aankan. Is de laatste 5 starts steeds bij de eerste 5, en lijkt een baker in deze koers. Keycard (9) heeft na een pauze 2 maal gelopen, en werd beide keren vierde. Kan erg snel finishen, en doet hier mee voor de plaatsen. Miss Silver (3) heeft een ideale koers gevonden. Was laatst derde, en de koers daarvoor zat ze vast met nog veel in handen. Nu met Bjorn Goop in de sulky. Global Allegiance (12) loopt normaal tegen betere paarden, en heeft veel speed. Outsider.

Plaats 1: Vikens Fingerprint (13)
Plaats 2: Keycard (9)
Plaats 3: Miss Silver (3)
Plaats 4: Global Allegiance (12)

 

Race 5

Paris by Cash (6) staat er mooi in deze koers en heeft een goede pikeur (Magnus Djuse) in de sulky. Won laatst ondanks een slecht nummer op de baan van Solvalla, en mijn favoriet hier. Dearest (4) liep op 1 april te Solvalla, sprong toen, maar kwam nog sterk terug en werd vierde. Daarna ook goede koersen gelopen. Firstclass U.M. (2) heeft er nu 3 gewonnen uit 7 koersen, en won laatst ondanks een slecht parcours. S.G.’s Accenta (1) had de laatste keer geen schijn van kans, maar wist de koers daarvoor te winnen. Kan een mooi parcours aan de binnenkant krijgen.

Plaats 1: Paris by Cash (6)
Plaats 2: Dearest (4)
Plaats 3: Firstclass U.M. (2)
Plaats 4: S.G.’s Accenta (1)

 

Race 6

Försteslåtten (9) is favoriet in deze koers voor koudbloedpaarden. Won bij haar debuut gelijk nadat ze een jaar op rust had gestaan. Had al snel de kop in die koers, dit ondanks een handicap van 20m. Eldborken (10) heeft al laten zien dat hij hard kan lopen. Maakt hier wel zijn debuut na een pauze van een half jaar. Zijn laatste start was in oktober vorig jaar, en toen nipt geklopt. Stjärns Truls F.C. (4) komt ook terug na een pauze van 10 maanden. Is wel een paard met veel speed. Stommens Berta (12) is altijd nog bij de eerste 3 geëindigd, en doet het goed voor zijn nieuwe trainer de laatste tijd.

Plaats 1: Försteslåtten (9)
Plaats 2: Eldborken (10)
Plaats 3: Stjärns Truls F.C. (4)
Plaats 4: Stommens Berta (12)

 

Race 7

Raoel Attack (3) heeft dit jaar 3 maal gelopen, gewonnen en 2 maal tweede. Was geweldig toen hij won voorlaatste start, maar dat was over de sprint, nu 2640m. Timetomakeitrite (9) won laatste keer sterk, en kwam de koers daarvoor nog sterk terug na een galoppade en werd vierde. Oliver Hall (12) is sterk en kan deze afstand goed aan. Was voorlaatste start nipt geklopt. Missy Goldfinger (5) komt terug van een pauze van 5 maanden. Liep in september een paar sterke koersen te Solvalla. Outsider.

Plaats 1: Raoel Attack (3)
Plaats 2: Timetomakeitrite (9)
Plaats 3: Oliver Hall (12)
Plaats 4: Missy Goldfinger (5)

 

Race 8

Starbec’s A. to Z. (4) is in super vorm, en wint nu 3 uit de laatste 4 koersen. Houd van een harde koers, en zal hier lastig te kloppen zijn. Als hij het lastig krijgt, dan is het van Timorol (7), want deze won begin maart nog te Solvalla. Was laatst ook goede derde te Gävle. Expendables (1) loopt regelmatig goede koersen, en heeft er dit jaar al 2 overttuigend gewonnen. Superbopp E.T. (5) sprong laatst gelijk van start. De koers daarvoor ook een fout, maar kwam toen nog goed terug.

Plaats 1: Starbec’s A. to Z. (4)
Plaats 2: Timorol (7)
Plaats 3: Expendables (1)
Plaats 4: Superbopp E.T. (5)

 

Race 9

Twinkle kronos (1) heeft 13 keer gewonnen uit 45 starts. Heeft bij zijn comeback na een korte pauze een mooi nummer. Was in januari tweede en toen nipt geklopt, en hier de grote favoriet. Victory Topline (8) heeft het talent en een goed koers hoofd. Was in voorlaatste start derde, en leek toen nog wat over te hebben. Optimum Terminator (2) is een snelle vertrekker, en won 13 maart gemakkelijk vanaf de koppositie. Ottens Dibaba (11) was laatst vijfde, maar kwam toen erg hard af. De koers ervoor werd van kop af gewonnen.

Plaats 1: Twinkle kronos (1)
Plaats 2: Victory Topline (8)
Plaats 3: Optimum Terminator (2)
Plaats 4: Ottens Dibaba (11)

 

Race 10

Lovermore (4) heeft nu 2 maal op Zweedse bodem gelopen en deed dat erg goed met een tweede plek en een overwinning. Nam in laatste start de kop, en won toen zeer overtuigend, en is de banker hier. Frankenstein Am (1) is in vorm, en staat er mooi in deze koers. Als hij de goede koers krijgt, dan kan hij dichtbij komen. Solitary Champ (11) sprong laatst, maar kwam nog sterk terug en werd derde. Dat werd hij 4 maal uit de laatste 5 starts, en die plek kan het zomaar weer worden. Bottnas Fantom (9) was in voorlaatste start nog vierde te Solvalla in een V75 finale.

Plaats 1: Lovermore (4)
Plaats 2: Frankenstein Am (1)
Plaats 3: Solitary Champ (11)
Plaats 4: Bottnas Fantom (9)

 

Race 11

Peter Highness (6) moet dit jaar nog steeds zijn eerste koers winnen, en dat kan vandaag gaan gebeuren. Won er vorig jaar 5 uit 11 starts. Dont Press Send (8) heeft een mooi nummer, en met een goed koers verloop kan hij hier in handen van Mika Forss wellicht wel winnen. Victoria Tilly (10) is eigenlijk goed genoeg om een koers als deze te winnen, alleen is de vorm er op dit moment niet. Magneto (4) is een typische outsider in dit veld.

Plaats 1: Bottnas Fantom (9)
Plaats 2: Dont Press Send (8)
Plaats 3: Victoria Tilly (10)
Plaats 4: Magneto (4)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.