Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Aby + V86 - 27 mei

Aby - V86 - woensdag 27 mei 2020 - Start: 18:15 uur

We zijn woensdag op Åby, de prachtige baan in Göteborg, waar een aantal Nederlanders hun opwachting maken. Rick Ebbinge heeft met Kaj di Quattro (race 3) en Innovation Love (race 8 – V86-5) twee kanshebbers deze avond. Kaj di Quattro staat gunstiger in de koers dan de laatste keer waarin hij de jaargangstopper Revelation trof. Innovation Love komt in actie over de mijl en heeft het qua startnummer stukken beter getroffen dan de laatste keer. Hans Crebas heeft winstkansen met Scarlet Knightmare (race 4) en Irish Steel (race 9 – V86-7). Laatstgenoemde imponeerde in Årjäng over de mijl en zal vandaag als favoriet vertrekken. Scarlet Knightmare is eveneens in goede vorm. De eerste start op Åby is om 18.27 uur. Vanaf half negen wordt er geschakeld met Örebro voor de V86.

Race 1 – 3-åriga och äldre högst 55.000 kr. Körsvenskrav kat. 2, 2140 meter bandenstart

In deze koers voor de beginnersklasse kan Goodlookin' Pepper (6) zijn eerste overwinning behalen. De driejarige ruin debuteerde met een snelle tweede plaats over de mijl. Die prestatie kan hij hier een passend vervolg geven. Hij heeft bovendien twintig meter voordeel op Spectacular (8) die op Duindigt vorig jaar ruim won. Zij debuut voor Bjorn Goop leverde ook de volle winst op, maar de laatste keer bleef hij ongeplaatst. Hills Hope (4) verbeterd per start en schatten we nu iets hoger in dan Baron Frontline (1).

Plaats 1: Goodlookin' Pepper (6)
Plaats 2: Spectacular (8)
Plaats 3: Hills Hope (4)
Plaats 4: Baron Frontline (1)

 

Race 2 - Spårtrappa, 1640 meter autostart

Een race over de sprintafstand. Björn Goop het met de door hem getrainde Armagnac (4) de favoriet in handen. De zoon van Jaded toonde al verbetering en dat werd bevestigd met een zege. Schönbrunn (3) verbeterde onlangs zijn record. Hij gaat de favoriet zeker partij geven. Dali Pagadi (5) is snel maar wisselvallig in zijn prestaties. Er werd al tweemaal gewonnen, maar een foutje is ook snel gemaakt. Cayucos (8) heeft een slecht nummer. De openingsfase zal bepalend zijn voor het uiteindelijk resultaat. Gaat hij voor de kop, of koerst hij vanuit het veld.

Plaats 1: Armagnac (4)
Plaats 2: Schönbrunn (3)
Plaats 3: Dali Pagadi (5)
Plaats 4: Cayucos (8)

 

Race 3 – Gothia Seafood Treåringserie - omgång 8, 2140 meter autostart

Kaj di Quattro (3) beviel vorige week in Halmstad in de Breeders Crown. Daarin stond hij tegen onder andere Revelation vrij zwaar. Hij werd vijfde in een nieuw record. In deze opdracht over de middenafstand kan hij met Rick Ebbinge voor het eerst winnen. Hulken Sisu (2) heeft al een overwinning op zak. Deze zoon van Readly Express is een groot talent. Flirting Diamond (6) deed in vier starts nog maar weinig verkeerd en was in alle starts bij de eerste drie. Hij won al tweemaal. Macron Hanover (9) is een talent die al won en nu moet starten vanuit het tweede gelid. Dat is voor de merrie niet gelijk een nadeel.

Plaats 1: Kaj di Quattro (3)
Plaats 2: Hulken Sisu (2)
Plaats 3: Flirting Diamond (6)
Plaats 4: Macron Hanover (9)

 

Race 4 – 3-åriga och äldre 18.001 - 95.000 kr. Körsvenskrav kat. 2, 2140 meter bandenstart

Astronascente Zac (7) is een snelle Italiaan van Björn Goop. De zoon van Ready Cash groeit naar zijn eerste overwinning van dit seizoen. Aloha Chip (8) pakte na vier tweede plaatsen eindelijk een overwinning mee. Hem verwachten we opnieuw in de voorhoede. Fromheaven Idzarda (5) is snel, maar een foutje is snel gemaakt. Houdt hij die achterwege dan is een overwinning zeker mogelijk. Scarlet Knightmare (2) komt uit een stal met vorm. Trainer Hans Crebas rijdt de merrie zelf. Een plek bij de eerste drie behoort zeker tot de mogelijkheden.

Plaats 1: Astronascente Zac (7)
Plaats 2: Aloha Chip (8)
Plaats 3 Scarlet Knightmare (2)
Plaats 4: Fromheaven Idzarda (5)

 

Race 5 - 3-åriga och äldre 75.001 - 175.000 kr. Körsvenskrav kat. 2., 2140 meter autostart

De Deen Eros Zola (9) deed het in drie starts op Åby erg goed. De vierjarige ruin kan in deze koers opnieuw toeslaan. Callum N.O. (4) draait tot nu toe een prima seizoen. De Noor gaat het de favoriet lastig maken. Livi Online (7) is opvallend verbeterd. Twee starts leverden beide keren een goede tweede plaats op. Peter Untersteiner verschijnt aan de start met Hitthebar (2). De vierjarige ruin zet telkens scherpe tijden neer en zou met winst niet gelijk verrassen.

Plaats 1: Eros Zola (9)
Plaats 2: Callum N.O. (4)
Plaats 3: Livi Online )
Plaats 4: Hitthebar (2)

 

Race 6 – V86-1, Xpresstayern, 2640 meter autostart

Het eerste onderdeel van de V86 met daarin twaalf stayers. Hurricane Silas (5) won de laatste keer over de afstand van vandaag. Dat was een overwinning waarop werd gewacht. In handen van Björn Goop kan de ruin hier op herhaling. Mellby Highball (6) komt uit de vormstal van Robert Bergh. Het paard kan de afstand gemakkelijk aan en de vorm lijkt goed. Peter Untersteiner heeft met Utah Broline (4) een kanspaard in de koers. De zoon van Quite Easy verbeterd per start. Ook G.K.Ursus (9) verschijnt met goede resultaten aan de start.

Plaats 1: Hurricane Silas (5)
Plaats 2: Mellby Highball (6)
Plaats 3: Utah Broline (4)
Plaats 4: G.K.Ursus (9)

 

Race 7 - V86-2 Örebro, Fyraåringslopp, 1640 meter autostart

Kinky Boots (7) pakte onlangs de draad van overwinningen weer op. De hengst van Claes Sjöström heeft hier opnieuw een eerste kans, maar zal op moeten passen voor Easy Cash (2) met Jörgen Westholm. Deze zoon van Ready Cash heeft dit jaar nog niet kunnen winnen, maar dat lijkt een kwestie van tijd. Harper Seabrook (9) zette zijn laatste start om in een glanzende overwinning. Hij gaat nu met Per Lennartsson van start en die heeft momenteel goede vorm. Mr Alabama (10) en Samvais (6) verkiezen we uit de overige deelnemers.

Plaats 1: Kinky Boots (7)
Plaats 2: Easy Cash (2)
Plaats 3: Harper Seabrook (9)
Plaats 4. Mr Alabama (10)

 

Race 7– V86-3 Åby – Xpress Dr. Schaettes B-Tränarserie - omgång 6, 2640 meter bandenstart

Het veld is verdeeld in twee startvakken waarbij Farlander Am (9) wel eens kan profiteren van het startvoordeel van twintig meter. De pupil van Johan Svensson is opnieuw toevertrouwd aan Björn Goop en die stuurde hem ook de laatste keer naar een overwinning. Hij moest twintig meter geven aan de start en won het met twee lengtes verschil. Hakon Von Haithabu (14) heeft een keer zoveel verdiend. De vorm van de Duitser is optimaal. Vagabond Bi (10) is een trouw prestatiepaard die normaliter bij de eerste drie finisht. Voor een klassering zijn Quantum Roc (3) en My Little Sparrow (4) in beeld.

Plaats 1: Farlander Am (9)
Plaats 2: Hakon Von Haithabu (14)
Plaats 3: Vagabond Bi (10)
Plaats 4: Quantum Roc (3)

 

Race 8 – V86-4 Örebro, Örebro Cup, 2140 meter bandenstart

De finale van de Örebro Cup waarin het paard met het hoogste nummer Ara (12) als favoriet zal vertrekken met Jörgen Westholm. De zoon van Maharajah steekt momenteel in hele goede vorm met drie zeges uit vier starts. Hij moet wel twintig meter goed maken op Morris F.I. (1) met Jorma Kontio. De sluwe Fin kan de koers naar zijn hand zetten. Ook Enge Eros (6) heeft met Torbjörn Jansson een ervaren rijder. Oilsheik (11) komt met aansprekende verrichtingen over vanuit Finland. Hij is kansrijk.

Plaats 1: Ara (12)
Plaats 2: Morris F.I. (1)
Plaats 3: Enge Eros (6)
Plaats 4: Oilsheik (11)

 

Race 8 – V86-5 Åby, Xpressprintern, 1640 meter autostart

Terug op Åby waar we gaan sprinten. Innovation Love (3) kreeg bij zijn debuut een lastige koers over de mijl. Deze opdracht past hem beter. Het startnummer is in elk geval gunstiger. Hij wordt voor het eerst gereden door Rick Ebbinge. Zio Tom Jet (8) won die koers in 1.11,2, maar heeft nu een slechtte uitgangspositie met startnummer acht. De rollen kunnen dus omgedraaid worden. Sanda Love (2) en Valetta (1) kunnen beide een goede mijl lopen. Zefiro Dei Cedri (10) moet beginnen in het tweede gelid. Dat maakt het lastig.

Plaats 1: Innovation Love (3)
Plaats 2: Zio Tom Jet (8)
Plaats 3: Valetta (1)
Plaats 4: Sanda Love (2)

 

Race 9 – V86-6 Örebro, 3-åriga och äldre 90.001 - 790.000 kr. Körsvenskrav kat. 1., 2640 meter bandenstart

In het eerste band valt Chill Out Joe (3) op. Die zette zijn laatste start om in een goede overwinning. Nu heeft hij twintig meter voor bij de start. Amazing Warrior (9) moet veertig meter goed maken. Dat is pittig voor de Fin die met goede resultaten aan de start verschijnt. Qvidja’s First (6) heeft de steun van Jorma Kontio. De zoon van Timoko won onlangs nog over de stayersafstand in een goede tijd. Hij is zeker een kanspaard in deze opdracht. Imola Boko (5) en Running Like Hell (7) kunnen zich plaatsen.

Plaats 1: Amazing Warrior (9)
Plaats 2: Chill Out Joe (3)
Plaats 3: Qvidja’s First (6)
Plaats 4: Imola Boko (5)

 

Race 9 – V86-7 Åby, Cruzado Dela Noche Stoserie 2020 - Sista omgången, 2140 meter bandenstart

De laatste maal in Åby voor de V86 waarin Hans Crebas van start gaat met Irish Steel (6) in een merriekoers. Zijn pupil won in Årjäng een sprintkoers en dat leverde naast die volle winst ook nog een nieuw record op van 1.12,8. Bjorn Goop heeft een mooie gastrit met Dixi (8). De Deense merrie is bezig aan een heel goed seizoen waarin al viermaal werd gewonnen. Bahama Breeze (5) deed ook nog maar weinig verkeerd en hoort zeker op de tickets thuis voor het V86-spel. Call Me Brodda (15) kiezen we uit de resterende deelneemsters.

Plaats 1: Irish Steel (6)
Plaats 2: Dixi (8)
Plaats 3: Bahama Breeze (5)
Plaats 4: Call Me Brodda (15)

 

Race 10 - V86-8 Örebro, 3-åriga och äldre 420.001 - 1.600.000 kr. Körsvenskrav kat. 1., 2100 meter autostart

Voor het laatste onderdeel van de V86 keren we terug naar Örebro. Het is tevens de laatste koers van deze avond. Jorma Kontio kan met All Star (2) deze koers winnend afsluiten. Hij keerde recent terug van een korte pauze en had die koers even nodig. Ad Hoc (1) behoort eveneens tot de kanspaarden. De vijfjarige hengst pakt altijd zijn momenten. Summit In Sight (10) heeft de steun van Örjan Kihlström. De Amerikaanse hengst was bij zijn debuut foutief en zal hier zijn ware gezicht willen laten zien. Hij krijgt de favorietenrol toebedeeld. Devil Sound (4) is zoekende naar de juiste vorm. Er zit lichte verbetering in.

Plaats 1: Summit In Sight (10)
Plaats 2: All Star (2)
Plaats 3: Ad Hoc (1)
Plaats 4: Devil Sound (4)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.