Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Bergsaker - 1 april

Bergsaker - woensdag 01 april 2020 - Start: 18:27

Race 1: Lopp 1

Een draverij voor driejarige paarden met maar zes starters maar er zit het nodige talent tussen. Global Badman (2) won tot nu toe in zes starts al vier keer. In de recente Uppfödningslöpningen werd hij goede 3e. Bij dit seizoendebuut heeft hij direct een eerste kans. Armani Degato (4) won veel prijzengeld als 2-jarige en behaalde onder andere een 2e plaats in een Uppfödningslöpningen waar hij onze favoriet in die koers voorbleef. Hij was bij zijn seizoendebuut foutief maar is hier een belangrijke uitdager. Axel Ruda (6) deed het prima als 2-jarige met onder andere drie zeges, hij zal verbeterd zijn na zijn eerste optreden dit seizoen. Hector Sisu (5) was eind vorig jaar in uitstekende vorm en dient in de gaten gehouden te worden

Plaats 1: Global Badman (2)
Plaats 2: Armani Degato (4)
Plaats 3: Axel Ruda (6)
Plaats 4: Hector Sisu (5)

 

Race 2: Lopp 2

Betting King (7) nam de laatste keer de leiding en scoorde vervolgens een overtuigende zege. Hij kan hier opnieuw de kop nemen en is dan kansrijk voor de zege, temeer omdat hij over veel snelheid beschikt. Kathedral Zon (8) was de laatste keer te druk in het spoor naast de leider en liet het in de eindfase zitten. Als hij een wat defensiever parcours krijgt kan hij een rol spelen in de aankomst. Jacqueline Boko (1) verdedigde zich dapper in haar laatste start en zal daardoor aan conditie gewonnen hebben, de merrie kan snel vertrekken. Otroligosåfin (5) kreeg bij zijn seizoendebuut een zware koers te verwerken. In zijn laatste start ging het al een stuk beter, hij is komende.

Plaats 1: Betting King (7)
Plaats 2: Kathedral Zon (8)
Plaats 3: Jacqueline Boko (1)
Plaats 4: Otroligosafin (5)

 

Race 3: Lopp 3

Vikingrappen (8) is eigenlijk te goed voor deze klasse. Hij komt uit Noorwegen en won al vier maal in veertien starts. Hij debuteert voor de talentvolle trainer Tallberger. Hij moet dit veld zijn wil kunnen opleggen. Kolnes Ida (3) was in haar laatste vijf starts altijd bij de eerste drie en dit jaar ontwikkelt zij zich uitstekend met twee zeges in drie starts, waarvan de laatste keer van kop af. Lugnets Ofelia (5) is een goed paard die in februari een fraaie zege behaalde, zij hoort op de tickets thuis. Majos Höstglöd (7) heeft nog niet gewonnen maar toont de laatste tijd vormverbetering.

Plaats 1: Vikingrappen (8)
Plaats 2: Kolnes Ida (3)
Plaats 3: Lugnets Ofelia (5)
Plaats 4: Majos Hostglod (7)

 

Race 4: Lopp 4

B.W.T.Devil (6) is goed begonnen bij zijn nieuwe trainer waar hij na een snelle aanval op de leiding genoegen moest nemen met een 2e plaats. Daarna wist hij te winnen. Hij is onze favoriet. Valbuena (5) heeft nog niet gewonnen maar behaalde onlangs een sterke 2e plaats vanuit het spoor naast de leider. Zij verdient een overwinning. Theia (4) kreeg laatst in een V75 koers een duur parcours in een sterk veld. Zij kon zich toen niet plaatsen maar de tegenstand is vandaag een stuk lichter. Perla Unica (8) startte al in zwaardere velden en is beter dan haar laatste klasseringen doen vermoeden. Zij is een van de kanshebbers op een plaatsgeld achter onze favorieten.

Plaats 1: B.W.T. Devil (6)
Plaats 2: Valbuena (5)
Plaats 3: Theia (4)
Plaats 4: Perla Unica (8)

 

Race 5: Lopp 5

Unleash the Steel (9) werd de laatste keer in een V75 koers met veel druk naar de leiding gereden maar werd evengoed sterk 2e. Hij ontwikkelt zich goed en heeft hier zonder fouten een eerste kans. Mission Beach (4) kwam in zijn eerste start voor zijn nieuwe trainer Tomas Lönn maar weinig tekort voor de winst. Hij heeft nu een start in de benen en zal sterker geworden zijn. Sectumsempra (6) was vorig jaar goed op dreef maar op het laatst werd de vorm minder. Hij is sterk en kan hier een rol spelen. Lady Hall (12) won na een perfect koersverloop en werd de laatste keer 3e na een lange aanval, we mogen haar niet onderschatten.

Plaats 1: Unleash The Steel (9)
Plaats 2: Mission Beach (4)
Plaats 3: Sectumsempra (6)
Plaats 4: Lady Hall (12)

 

Race 6: Lopp 6

Angle of Attack (4) was succesvol in Frankrijk deze winter met enkele zeges. In zijn laatste start kwam hij erg snel af na een zuinige koers aan de reling. Hij kan snel vertrekken en staat er hier erg mooi in. Bucks to Burn (2) was ook actief in Frankrijk waarbij hij in zijn laatste start door middel van een scherpe eindsprint de 3e plaats pakte. Hij kan ook snel vertrekken en is de voornaamste uitdager van onze favoriet. Magnifik Brodde (3) won en een minder sterk veld, hij is in vorm. Narold Vox (6) kan goed finishen maar hij dient een koers met tempo te treffen om hier een rol te kunnen spelen.

Plaats 1: Angle of Attack (4)
Plaats 2: Bucks To Burn (2)
Plaats 3: Magnifik Brodde (3)
Plaats 4: Narold Vox (6)

 

Race 7: Lopp 7

Frozen Queen (7) heeft de afgelopen winter meerdere overtuigende zeges geboekt en in haar laatste V75 start werd zij 3e in een nieuw record. Zij is sterk en kan hier de leiding pakken waarna ze moeilijk te verslaan zal zijn. Angel Ovea (14) liep een sterke race voor haar nieuwe trainer Daniel Wäjersten. Zij kwam in haar laatste start sterk af en kan met haar eindsprint ook hier meerdere concurrenten passeren. Valuta E.W. (6) kon het in haar laatste start van kop af net niet afmaken en werd 2e, zij zal daardoor sterker geworden zijn en is kansrijk. Love No More (3) wist deze winter al te winnen voor trainer Nicklas Westerholm. In dit veld is zij een interessante outsider.

Plaats 1: Frozen Queen (7)
Plaats 2: Angel Ovea (14)
Plaats 3: Valuta E.W. (6)
Plaats 4: Love No More (3)

 

Race 8 : Lopp 8

Youhadmeathello (6) was in zijn laatste start beter dan ooit, hij kreeg een mooi parcours achter de leider en won eenvoudig deze V75 race. Hij kan nog verder verbeteren en ontwikkelt zich goed. Quickatore (3) is flegmatiek en wint aan vorm. Zijn laatste start won hij gemakkelijk na lang in het veld te hebben gelegen. Hij wordt vandaag weer gereden door Mika Forss. Digital Assett (1) is bij zijn nieuwe trainer goed begonnen en gaat meer en meer beter draven. Hij kan snel vertrekken en heeft vanaf de koppositie kansen. Natasha Avant (2) doet het prima in deze klasse en is bij dit seizoendebuut een leuke outsider.

Plaats 1: Youhadmeathello (6)
Plaats 2: Quickatore (3)
Plaats 3: Digital Asset (1)
Plaats 4: Natasha Avant (2)

 

Race 9 : Lopp 9

Een draverij over de korte afstand. Arnie Express (4) won enkele koersen van kop af in februari en boekte laatst een sterke 2e plaats vanuit het spoor naast de leider. Hij zal hier voor de kop gaan en houdt van deze afstand. Ready Lane (3) staat er hier mooi in maar in zijn laatste start ging hij zo’n 350 meter voor de finish zomaar van de benen. Hij zal op revanche gebrand zijn en is kansrijk. Captain My Captain (1) presteert wisselvallig maar zijn laatste prestatie was prima en met dit nummer zou hij een perfect koersverloop kunnen krijgen. Andre Agassi (9) was afgelopen najaar erg succesvol en is een interessante deelnemer, al komt hij van rust.

Plaats 1: Arnie Express (4)
Plaats 2: Ready Lane (3)
Plaats 3: Captain My Captain (1)
Plaats 4: Andre Agassi (9)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.