Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Boden - 28 mei

Boden - donderdag 28 mei 2020 - Start: 18:20

Race 1

Yaz Hanover (7) heeft nu 3 maal gelopen, en was in de voorlaatste start tweede te Umåker in een snelle 1.16,8 over 2140m. Op basis daarvan hier de favoriet. Mythical Babe (3) heeft pas 1 start in de benen, en werd toen derde. Zal verder verbeterd kunnen zijn nu. Medias Fasth One (8) heeft ook pas één maal gelopen, en dat was in dezelfde koers als Mythical Babe (3) en werd toen zesde. Explosive Girl (5) heeft nu 3 maal gelopen op de baan van Boden, en is 1 maal tweede geweest.

Plaats 1: Yaz Hanover (7)
Plaats 2: Mythical Babe (3)
Plaats 3: Medias Fasth One (8)
Plaats 4: Explosive Girl (5) 

 

Race 2

Thank the Maker (7) heeft zich vorig jaar gekwalificeerd in Finland, en is dit jaar naar Zweden gekomen. Won de eerste 2 koersen op Zweedse bodem, maar was de laatste keer ongeplaatst. Heeft wederom de steun van Ulf Ohlsson en is hier de favoriet. Collier (5) won bij zijn debuut te Boden, was daarna derde en ongeplaatst. Wordt getraind en gereden door de mooi Hanna Olofsson. Galak Beji (9) is 3 maal bij de eerste 3 geëindigd in de laatste 4 starts. Komt ook uit de stal van Hanna Olofsson, maar de trainster kiest zelf voor de nummer 5. Russjkat (10) was laatst derde over 2640m, en gaat vandaag weer over de midden afstand.

Plaats 1: Thank the Maker (7)
Plaats 2: Collier (5)
Plaats 3: Galak Beji (9)
Plaats 4: Russjkat (10) 

 

Race 3

So Chic (2) werd derde over de sprint in een snelle 1.14,8. Vandaag weer over de 2140m, maar kan ook op deze afstand goed uit de voeten. Narcous (4) lijkt steeds beter in vorm te komen de laatste tijd, en gaat het de favoriet lastig maken hier. Alpha Estate (6) won laatst sterk te Skellefteå in 1.15,6 over 2140m. Emilie K (7) is een paar keer geplaatst geweest, maar kan het nog niet afmaken.

Plaats 1: So Chic (2)
Plaats 2: Narcous (4)
Plaats 3: Alpha Estate (6)
Plaats 4: Emilie K (7) 

 

Race 4

Rose Stahl (5) heeft het voor haar nieuwe trainer goed gedaan de laatste 2 starts sinds ze uit Finland vertrokken is. Won laatst nadat ze erg sterk finishte, en moet vandaag hier een eerste kans hebben. B.W.T. Devil (1) kan goed beginnen, en loopt graag vanaf de koppositie. Heeft een mooi nummer om deze positie te bemachtigen. Sagredo Hanover (2) heeft een paar keer heel sterk gelopen op de baan van Boden deze winter. Maakte echter een galoppade bij debuut dit jaar. Let’s Dance L.A. (6) is in vorm, en won laatste start over de sprint.

Plaats 1: Rose Stahl (5)
Plaats 2: B.W.T. Devil (1)
Plaats 3: Sagredo Hanover (2)
Plaats 4: Let’s Dance L.A. (6) 

 

Race 5

In deze koers voor koudbloedpaarden is Gorm (4) misschien wel een banker voor de V64 vandaag. Won laatste 2 koersen en was daarvoor derde in enige 3 starts dit jaar. Loopt vandaag voor het eerst tegen oudere paarden, maar is volgens mij te goed om door hun geklopt te worden. Holter Oda (6) won voorlaatste start, en verbeterde toen haar record. Ze kan snel beginnen, en is zeker verbeterd laatste tijd. Källsjöviking (8) laat zien dat de vorm daar is, want is steeds bij de eerste 4 geplaatst. Slotts Pila (11) maakt vaak een fout bij bandenstart, dus dat het vandaag autostart is, is voor haar een voordeel. Outsider.

Plaats 1: Gorm (4)
Plaats 2: Holter Oda (6)
Plaats 3: Källsjöviking (8)
Plaats 4: Slotts Pila (11) 

 

Race 6

Yankee Blue (3) won zijn laatste 4 koersen op rij, en zal vandaag veel als banker gespeeld worden. Is er klaar voor om het grotere werk op te zoeken, dus deze koers moet geen probleem zijn. Swagger (2) won 3 maal op rij in de herfst van 2019. Heeft nu 1 koers gelopen dit jaar en was toen ongeplaatst. Deze koers zal hem wel goed gedaan hebben. Greenwich (1) is in vorm, en gaat hier wellicht wel voor de leiding. Is in laatste 3 starts steeds bij de eerste 3. Just Celebration (5) eindigde erg snel de laatste keer, en zou bij een goed parcours kunnen verassen.

Plaats 1: Yankee Blue (3)
Plaats 2: Swagger (2)
Plaats 3: Greenwich (1)
Plaats 4: Just Celebration (5) 

 

Race 7

Koudbloed koers waar Lille Jim (13) 40m moet geven, maar toch de favoriet is. Heeft steeds in Noorwegen gelopen, en nu voor het eerst in Zweden aan de start. Won op 1 mei nog te Harstad in 1.24,2 over 2040m. Forspärla (7) is zeker verbeterd de laatste tijd. Staat er mooi in en kan goed finishen. U.R. Faxe (6) heeft dit jaar 1 koers in de benen, en werd toen derde. Zal beter zijn nu, en gaat waarschijnlijk zonder ijzers. Björlifant (12) deed het vorig jaar erg goed, maar viel bij debuut op 19 maart tegen. Heeft de batterijen opnieuw opgeladen, en is de outsider.

Plaats 1: Lille Jim (13)
Plaats 2: Forspärla (7)
Plaats 3: U.R. Faxe (6)
Plaats 4: Björlifant (12) 

 

Race 8

Redhot Tap Dancer (7) is zeer goed in vorm, en heeft al 4 overwinning behaald dit jaar. Was laatste keer tweede in 1.13,2 over de sprint. B.W.L. Ruthless (8) gaat het de favoriet zeker lastig maken, dit ondanks matig startnummer. Zal vandaag ook weer zonder ijzers lopen. Kivarin Raindance (10) heeft nu 2 maal gelopen voor nieuwe trainer. Dat resulteerde in een overwinning van kop af, en in een tweede plek nadat hij gehele weg in het dodenspoor lag. Bottnas Easy Cash (5) doet het goed dit jaar, en is steeds van voren. Heeft met 5 een mooi nummer.

Plaats 1: Redhot Tap Dancer (7)
Plaats 2: B.W.L. Ruthless (8)
Plaats 3: Kivarin Raindance (10)
Plaats 4: Bottnas Easy Cash (5) 

 

Race 9

Mr Golden Quick (7) loopt normaal tegen betere paarden dan vandaag, en doet het altijd erg goed in het noorden van Zweden. De baan van vandaag ligt in het noorden bij de Oostzee en vlak bij Finland. Voulez Vous (10) heeft het vorige herfst goed gedaan, en als hij in vorm is, dan kan hij meedoen in de V75 koersen. Heeft nu 1 start in de benen dit jaar, en werd toen derde. Brooklyn Hill (6) komt uit Finland, en loopt vandaag voor het eerst voor de nieuwe trainer. Heeft wel de klasse, maar niet eenvoudig in te schatten. Turno Di Azzurra (1) heeft nu 2 maal gelopen voor de nieuwe trainer, en komt steeds beter in vorm.

Plaats 1: Mr Golden Quick (7)
Plaats 2: Voulez Vous (10)
Plaats 3: Brooklyn Hill (6)
Plaats 4: Turno Di Azzurra (1) 

 

Race 10

Yakari (9) moet 40m geven, maar dat geldt voor alle kanspaarden in deze koers. Was laatst tweede over de afstand van vandaag in snelle tijd. Lisas Karamell (14) loopt de laatste tijd wat kortere afstanden, maar was in september op deze baan tweede over de 2680m, dus kan het zeker. Let It Happen W.W. (11) en Bajkal Graff (12) zijn van de overige paarden het meest kansrijk voor de plaatsen. Beide hebben de laatste tijd niet over deze afstand gelopen overigens.

Plaats 1: Yakari (9)
Plaats 2: Lisas Karamell (14)
Plaats 3: Let It Happen W.W. (11)
Plaats 4: Bajkal Graff (12) 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.