Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Bordeaux - 23 mei

Bordeaux-Le Bouscat - zaterdag 23 mei 2020 - Start: 11:45 uur

Race 1

Ongeslagen in drie races vorig jaar is Amyr du Soleil (4) met een schitterend succes in de Qatar Arabian Trophy for Foals (Gr.I), waarmee hij één van de beste van zijn jaargang is. Na een matige start boekte Jarif (1) duidelijke vooruitgang. Hij eindigde als tweede achter de favoriet van vandaag. Bij zijn rentree verwachten hem nu nog beter. Mounjared Al Cham (2) krijgt vandaag blinkers op bij zijn rentree wat hem nog beter zal maken. Als derde in de Qatar Arabian Trophy of the Fillies ontvangt Artémis (5) twee kilo ontheffing en zal proberen hier het maximale uit te halen.

Plaats 1: Amyr du Soleil (4)
Plaats 2: Jarif (1)
Plaats 3: Mounjared Al Cham (2)
Plaats 4: Artémis (5)

 

Race 2

Duel verwacht tussen de pupil van Ferland, Frohsim (2) winnaar van drie van zijn vier races en Fantastic Spirit (1), sterke winnaar van de Prix Policeman deze winter in Cagnes. Hij liet zien dat hij tot veel moois in staan is. Again Music (4) liet een uitstekende indruk achter bij haar zegevierende terugkeer naar een Klasse 2 aan het begin van het jaar. Daarna stelde ze een beetje teleur maar verwachten hij zeker in het trio. To Fly Free (5) liet als tweejarigen al zien veel in huis te hebben en zal nu ongetwijfeld beter en sterker geworden zijn.

Plaats 1: Frohsim (2)
Plaats 2: Fantastic Spirit (1)
Plaats 3: Again Music (4)
Plaats 4: To Fly Free (5)

 

Race 3

Tweede bij zijn debuut waarin de zeer goede Port Guillaume won, wist No Turning (2) te winnen op het zand van Lyon La Soie. Een hengst met een goede moederlijn. Uitstekend als tweejarige maakte American Beach (4) een goede indruk toen ze in februari terugkeerde en direct won. Ook was hij de nummer drie in de Prix Delahante vorig jaar en presenteert zich als een serieuze uitdager voor onze favoriet. Onder de hoede van François Rohaut, na een goede start van zijn carrière bij Hammond is Raamez (1) interessant paard voor de plaatsen. Anca (3) word gereden door topjockey Olivier Peslier en is deze keer voorzien van oogkleppen. Vorig jaar wist zij al te zegevieren in Longchamp.

Plaats 1: No Turning (2)
Plaats 2: American Beach (4)
Plaats 3: Raamez (1)
Plaats 4: Anca (3)

 

Race 4

Jean-Claude Rouget lijkt bijzonder goed vertegenwoordigd in deze tweede etappe van de 98e Grand Prix van Bordeaux met Joe Français (5) als favoriet. De klassieke hoop op tweejarige leeftijd, die nog ongeslagen is dit seizoen. Aubevoye (3) was een indrukwekkende winnaar bij zijn rentree in Cagnes en vervolgens nipt faalde in de Grand Prix van de Riviera Côte d'Azur en het zeker prettig zal vinden om terug te keren op het gras. Mr Satchmo (2) heeft goede verrichtingen staan van vorig en is een specialist op de baan van Bordeaux met twee overwinningen uit drie pogingen starts. Als tweede in deze race vorig jaar lijkt Diamond Vendôme (1) een kanshebber voor de plaatsen.

Plaats 1: Joe Français (5)
Plaats 2: Aubevoye (3)
Plaats 3: Mr Satchmo (2)
Plaats 4: Diamond Vendôme (1)

 

Race 5

Na haar carrière te zijn begonnen met twee overtuigende tweede plaatsen, werd Al Efreeta (2) werd ze aan de start gebracht van de Qatar Arabian Trophy des Pouliches (Gr.I) waar ze netjes zesde werd. Als derde in een goed samengestelde race op 14 maart zal Al Mahbooba (1) er een voordeel uit halen dat het vandaag een langere afstand betreft van 1900 meter. Dihya de Monlau (7) en Ragaa (9) waren als driejarigen al beide paarden met kwaliteiten. Namira Al Cham (3) was afgelopen juni vijfde bij haar debuut en heeft sindsdien niet meer gelopen.

Plaats 1: Al Efreeta (2)
Plaats 2: Al Mahbooba (1)
Plaats 3: Dihya de Monlau (7)
Plaats 4: Ragaa (9)

 

Race 6

Influx (2) heeft een sterke indruk gemaakt in Salon-de-Provence en lijkt per race beter te worden. Zelfs tegen Mensen Ernst (1) die vorig jaar tweemaal hier winnaar was en die in maart een goede indrukt maakte in een vergelijkbare Klasse 1. Pilgrim (4) start voor het eerst met oogkleppen en heeft recent zijn beste resultaat tot nu toe neergezet. Hij was dichtbij de winst met een kleine handicap. Als broer van Zghorta Dance is The Magic (5) verwacht ik deze hengst voor een klassering bij zijn debuut.

Plaats 1: Influx (2)
Plaats 2: Mensen Ernst (1)
Plaats 3: Pilgrim (4)
Plaats 4: The Magic (5)

 

Race 7

Vorig jaar won Pirata Tesoro (1) in Longchamp met grote voorsprong en hij zijn seizoen afsloot met een goede derde plaats in een Klasse 1. Vandaag zijn terugkeer deze baan met ontheffing van zijn leerling. We verwachten een goede rentree van hem. Gavin Hernon komt naar Bordeaux met Guardian Fay (7), een nieuw talent onder zijn hoede die als driejarige zijn kwaliteiten liet zien. Sagaroi (4) won in november gemakkelijk hier en zou logischerwijs vooruitgang hebben gemaakt. De zeer fitte Picnic Royal (2) zal slechts 52,5 kilo dragen dankzij de ontheffing van zijn jonge leerling die het tot op heden uitstekend doet.

Plaats 1: Pirata Tesoro (1)
Plaats 2: Guardian Fay (7)
Plaats 3: Sagaroi (4)
Plaats 4: Picnic Royal (2)

 

Race 8

We zullen moeten kiezen tussen de uitstekende Croucracq (1) die vrijwel nooit teleursteld. En tussen de veelbelovende Gégé de Faust (10) die vorig jaar in twee races ongeslagen bleef en telkens een uitstekende indruk achterliet en waarvan hij nog nooit het achterste van zijn tong heeft laten zien. Toch heeft onze lichte eerstgenoemde ondanks dat het paard van David Morisson maar liefst vijf kilo moet geven aan zijn geduchte tegenstander. Frisson Bleue (2) stuitte vorig jaar vaak op de kampioen Colour Fauve en eindigde op de derde plaats in dezelfde race in 2019 en dat moet vandaag ook zeker mogelijk zijn. Firenze du Pécos (11) was vorig jaar driemaal winnaar en liet haar kwaliteit op driejarige leeftijd zien en zal tot de kanshebbers voor de plaatsen behoren. Goede tweede voor bij zijn rentree was Gold de la Brunie (7) en zal logischerwijs scherper zijn. Pas op voor Arédienne (13) die vorig seizoen perfect leek, en die zaterdag gewicht krijgt van al haar rivalen.

Plaats 1: Croucracq (1)
Plaats 2: Gégé de Faust (10)
Plaats 3: Frisson Bleue (2)
Plaats 4: Firenze du Pécos (11)

 

Race 9

Kano Kefi (2) stelt zelden teleur en lijkt een banker in deze race. In volle bloei is Akinathor Game (6) en heeft twee successen behaald en is in topvorm. Wel maakt de handicap het zeker niet gemakkelijk. French Plaisir (4) is weer helemaal fit na de mooie winter op het zand van Pau en is aan Olivier Peslier toevertrouwd om een goed resultaat neer te zetten. Syrah Malpic (3) keert terug na drie goede resultaten eerder dit jaar. Nogent (9) ook de draad weer opgepakt met een prima derde plaats. Lili Blue (11) komt steeds hard af en behoord tot de plaatspaarden.

Plaats 1: Kano Kefi (2)
Plaats 2: Akinathor Game (6)
Plaats 3: French Plaisir (4)
Plaats 4: Syrah Malpic (3)

 

Race 10

Saga Ouatina (2) werd in zijn laatste race goede tweede in Toulouse achter Akinathor Game en Kano Kefi die beide eerder vandaag aan de start kwamen. Le Bastan (3) en Pougnachou (1) zijn twee laatbloeier die zeker in de plaatsen kunnen komen. Louve Dancer (14) was goede derde in Mont-de-Marsan in een vergelijkbare race en moeten wij zeker in de gaten houden. Baileys Diamant (4) verkeert in optimale staat en heeft recent een goede comeback gemaakt in Marseille. Chocolat Day (5) toonde al een aantal goede resultaten en behoort hierbij tot de plaatspaarden.

Plaats 1: Saga Ouatina (2)
Plaats 2: Le Bastan (3)
Plaats 3: Pougnachou (1)
Plaats 4: Louve Dancer (14)

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.