Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Farjestad - 25 mei

Farjestad - maandag 25 mei 2020 - Start: 18:20

Race 1

Een koers voor de beginnersklasse in de eerste met de talenvolle Cantab Hall dochter Nagamori Hall (9) als mijn favoriet. Kwalificeerde vorige maand sterk en komt uit de stallen van Daniel Reden. Heloise AM (7), kan profiteren van het zogenaamde springspoor. Kwalificeerde netjes. Ulla Palema (3), kwam goed terug na een fout laatst en kan meedoen voor de overwinningen als zij vlak blijft. Sweet Muscles (1) moeten we in de gaten houden, zeker met dit nummer.

Plaats 1: Nagamori Hall (9)
Plaats 2: Heloise AM (7)
Plaats 3: Ulla Palema (3)
Plaats 4: Sweet Muscles (1) 

 

Race 2

Alien Hill (4) komt uit de stallen van Thomas Korvenoja. De Fin is een topper met jonge paarden en mijn verwachting is dat Alien Hill direct meedoet voor de overwinning. The Blue Lagoon (1) sprong in haar debuut, maar zal vandaag verbeterd zijn. Met dit startnummer kan ze naar de leiding vliegen. Kabor Boko (11), kwalificeerde in een redelijke tijd, maar komt uit de stallen van Goop en mag niet onderschat worden. Crashed Eggs (10) debuteerde erg netjes met een derde plaats in een redelijke tijd.

Plaats 1: Alien Hill (4)
Plaats 2: The Blue Lagoon (1)
Plaats 3: Kabor Boko (11)
Plaats 4: Crashed Eggs (10) 

 

Race 3

Mister Hercules (1), is een topper. Won zoals verwacht direct tijdens zijn debuut. Bombus Jet (3) komt met twee recente overwinningen, waarvan de meest recente in een snelle tijd. Appasso (5) verbetert met de start en kan hier de leiding wellicht (over)nemen. Fröken Marie (8), is erg snel, maar heeft nog niet gewonnen. Vandaag slecht geloot, maar doet mee voor de plaatsten.

Plaats 1: Mister Hercules (1)
Plaats 2: Bombus Jet (3)
Plaats 3: Appasso (5)
Plaats 4: Fröken Marie (8) 

 

Race 4

Mellby Happy (4) won tijdens haar rentree vanaf de leiding en werd recentelijk tweede na wederom een koers van kop af. Zal lastig te kloppen zijn. Gala Journey (9) heeft het goed gedaan en won beide keren van kop af. Ander nummer vandaag en zou verbeterd moeten zijn sinds de laatste start. Maja Tooma (3) scoorde een sterke overwinning na een onvoordelig parcours. Was verbeterd toen ze zonder ijzers liep. Elle Vild (1) won laatst verdiend na een aantal sterke optredens. Snel!

Plaats 1: Mellby Happy (4)
Plaats 2: Gala Journey (9)
Plaats 3: Maja Tooma (3)
Plaats 4: Elle Vild (1) 

 

Race 5

Stilig Karl (13) is talentvol, consistent en goed. Heeft vijf overwinningen uit twaalf starts en heeft goede prestaties neergezet. Is sterk genoeg om te winnen hier. Acksjökungen (12) is sterk teruggekomen en toonde vorm toen hij een record noteerde in april. Erg gevaarlijk, wanneer hij vlak blijft. Tangen Ternar (11) is snel maar wispelturig. Moet een record neerzetten om mee te kunnen doen. Snotra A.K. (2) is betrouwbaar en treft de juiste condities als merrie.

Plaats 1: Stilig Karl (13)
Plaats 2: Acksjökungen (12)
Plaats 3: Tangen Ternar (11)
Plaats 4: Snotra A.K. (2) 

 

Race 6

Fleet Admiral (3) is eigenlijk te goed voor deze klasse. Behaalde een goede overwinning tijdens zijn rentree en is interessant om dit seizoen te volgen. De lange afstand is een voordeel. Mijn keuze. Findus M. (1), heeft de laatste tijd in de V75 gelopen en is in geweldige vorm. Houdt van de lange afstand, maar heeft slecht geloot. Joe Hoo Lee (9) had genoeg over de laatste keer, maar is nog ongelukkig geweest voor zijn nieuwe trainer Goop. Staat qua winsom gunstig in de koers. Grandfather Bill (12) is nog een goed paard, getraind door Goop. Heeft een koers in de benen.

Plaats 1: Fleet Admiral (3)
Plaats 2: Findus M. (1)
Plaats 3: Joe Hoo Lee (9)
Plaats 4: Grandfather Bill (12) 

 

Race 7

Upcoming Artist (7) is verbeterd de laatste starts en is in prima vorm. Behaalde een sterke overwinning in Färjestad en trof sterke tegenstanders in zijn laatste start. Kan snel vertrekken en kan vanaf de leiding winnen. Mimmi Dynamite (2) gaat graag van kop af en won op die manier in haar een na laatste start. Mooi koersje hier. Tättman (4) is elf keer bij de eerste drie geweest uit 18 starts. Is beter in vorm dan de laatste resultaten laten zien. Towbar (3) is betrouwbaar. Zat in zijn laatste start ingesloten en is in goede vorm.

Plaats 1: Upcoming Artist (7)
Plaats 2: Mimmi Dynamite (2)
Plaats 3: Tättman (4)
Plaats 4: Towbar (3) 

 

Race 8

Polly Avenue (13) heeft een aantal sterke overwinningen behaald. Won acht van zijn tien starts. Maakt haar rentree, echter bereidt haar trainer zijn paarden altijd goed voor. Top kans! Easy Creation (14) heeft al een tijdje niet gewonnen, maar toonde goede vorm met een sterke tweede plaats twee koersen terug. Kan winnen als de favoriet faalt. Karissa Bo (11) was in vorm de laatste start. Wordt gereden door Kim Eriksson en is een mogelijkheid achter de favoriet. Bella M.J. (1) is goed voor deze klasse en heeft een koers in de benen na een lange onderbreking.

Plaats 1: Polly Avenue (13)
Plaats 2: Easy Creation (14)
Plaats 3: Karissa Bo (11)
Plaats 4: Bella M.J. (1) 

 

Race 9

Interessante open koers. Will I Am (10) heeft de beste paarden van zijn generatie getroffen en deed dat zeer behoorlijk. Zag er erg sterk uit laatst en leek te winnen. Werd echter nipt verslagen. Goede win kans! Dwayne Zet (2) heeft een aantal goede tweede plaatsen behaald. Is een all-rounder en treft goede omstandigheden. Mogelijkheid. Golden Guard (8) nam de leiding over na een ronde en boekte een mooie overwinning in zijn laatste start. Choco Lane (4) deed het erg goed tijdens de vorige herfst en moet in de gaten worden gehouden bij zijn rentree.

Plaats 1: Will I Am (10)
Plaats 2: Dwayne Zet (2)
Plaats 3: Golden Guard (8)
Plaats 4: Choco Lane (4) 

 

Race 10

Oss Can (10) is mijn favoriet in deze koers voor koudbloedpaarden. Won laatst sterk bij zijn rentree. Tin Indi (1) kan profiteren van het gunstige startnummer, als zij vlak blijft. Tange Toren (8) won drie van zijn vier starts en lijkt uit het juiste koershout gesneden. Deed dit echter in een andere klasse en zal flink sneller moeten zijn vandaag. Aske Eira (5) is constant en kan meedoen voor de plaatsen.

Plaats 1: Oss Can (10)
Plaats 2: Tin Indi (1)
Plaats 3: Tange Toren (8)
Plaats 4: Aske Eira (5) 

 

Race 11

Een zeer open koers in de laatste. Sprinten uit de banden met een flink aantal paarden in goede vorm aan de start. Mijn Favoriet is Lovato America (5), die enorm rap was laatst. Hij zal dan echter wel moeten afrekenen met Bonaparte (3) die naar de leiding zal proberen te snellen. Doesn’t Matter (7) is zeer interessant, vandaag voor het eerst in handen van Jorma Kontio. Mag niet onderschat worden. Knight Single (4) kan de aankomst complementeren.

Plaats 1: Lovato America (5)
Plaats 2: Bonaparte (3)
Plaats 3: Doesn’t Matter (7)
Plaats 4: Knight Single (4) 

 

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.