Banen

USA

Toekomstige races

Zweden
Nederland
  • Duindigt 25.07
    • R1: Trio Common Pool
    • R2: Trio Common Pool
    • R5: Trio Common Pool

Wat is er nieuw?

 

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website. Dé nieuwe plek voor het wedden op paarden in binnen- en buitenland. Onze nieuwe website heeft een aantal functionaliteiten die nieuw zijn ten opzichte van de oude Runnerz website. Wat er allemaal nieuw is, vind je op deze pagina.

 

Responsive Website

Onze nieuwe Runnerz website is responsive. Dat wil zeggen dat onze website op alle apparaten (PC, tablet, telefoon) en resoluties goed wordt weergegeven. Waar wij voorheen nog een aparte mobiele website hadden wordt het nu mogelijk om ook met je mobiele telefoon alle functionaliteiten van onze website te gebruiken. De weergave van de website wordt dus aangepast aan het formaat van jouw scherm.


Betere indeling van het menu

De indeling van het hoofdmenu is herzien. Stonden alle verschillende pagina's wel op de juiste plaats weergegeven en waren er wellicht onderdelen die niet in het hoofdmenu thuishoorden? Dit is nu verbeterd. Alle voorbeschouwingen komen nu bijvoorbeeld gezamenlijk in het menu onder het kopje 'Voorbeschouwingen'.


Verberg je saldo

Niet iedereen vindt het prettig dat zijn of haar saldo continu in beeld staat. Je krijgt nu de mogelijkheid om met één druk op de knop je saldo te verbergen. Wil je je saldo toch weer zien? Geen probleem. Met twee kliks heb je je saldo weer in beeld.


Deel je eigen racecard in

In het wedgedeelte krijg je de mogelijkheid om de racecard zo in te delen dat je de dingen ziet die jíj belangrijk vindt. Ben je niet geïnteresseerd in de recente vorm, maar juist wel in het startboxnummer, dan kan je je racecard zo indelen dat juist deze gegevens aan jou getoond worden.

Ook kan de racecard gesorteerd worden. Natuurlijk op startnummer, maar nu ook op bijvoorbeeld startboxnummer, naam, trainer of quotering.


Zet de Livestream vast in beeld

Op de nieuwe Runnerz website heb je de mogelijkheid om de live beelden vast te zetten. Ook al scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina, als je de punaise aangeklikt hebt zijn je live beelden aan de bovenkant van je scherm nog altijd te zien. Nu hoef je niks meer te missen!


Sorteer het banenoverzicht per land, tijd of op alfabetische volgorde

Het banenoverzicht aan de linkerkant van de wedden-pagina verhuist mee naar de nieuwe website. Er komen nu echter meer mogelijkheden om deze te ordenen. Het banenoverzicht staat standaard gesorteerd per land, maar wil je snel een specifieke baan vinden, dan kan je alle banen van de dag op alfabetische volgorde sorteren. Of wanneer je wilt weten op welke baan de eerstvolgende race start, dan sorteer je het banenmenu op tijd, en staat de eerstvolgende race bovenaan. Het blok met 'eerstvolgende races' dat je kende van de oude Runnerz website is hiermee komen te vervallen.

Kleur gesloten races wijkt beter af

Een veel gehoorde klacht op onze oude website was het feit dat de lichtpaarse blokjes die een gesloten race aangeven te veel lijken op de donkerpaarse blokjes voor wanneer een race officieel is. Dit hebben wij aangepast. De kleur van een gesloten race zal nu afwijken van de kleur van een officiële race.


Wij hebben ons best gedaan om een website te ontwikkelen waarop je de beste wedervaring ervaart. Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties tot verbetering van onze website. Heb je vragen en/of opmerkingen, maak dan gebruik van het vragenformulier om je feedback met ons te delen.