Selecteer livestream

 • Belgium
 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Finland
 • Engeland
 • Frankrijk
 • Ireland
 • Denmark
 • Singapore
 • Mauritius
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Duitsland (RSV)
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Finland
 • Engeland
 • Frankrijk
 • Ireland
 • Denmark
 • Singapore
 • Mauritius
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Duitsland (RSV)
 • USA

Beelden

Beelden

Wolvega - 22 september

Wolvega – Zaterdag 22 september 2018 – Start: 18:00

Race 1 - Breeders Crown E/F/G Merries

Een overzichtelijke koers met slechts zes paarden met een prachtig bedrag van €7.150 te verdelen. Dit maakt het er niet minder spannend op, de dames zijn zeer aan elkaar gewaagd. Om deze reden kiezen we voor de merrie met de meeste koerservaring. Dit is 6 Godiva Flevo. Ze verkeerd al lange tijd in goede vorm en kan het goed vinden met de familie Brouwer, namelijk met amateurrijder Willem en zoon Micha. Een echte allrounder die op alle ondergronden uit de voeten kan. Als we naar de prestaties op deze piste kijken werd de laatste maal een zeer snelle kilometertijd van 14,5/2100 meter behaald met een tweede plaats. Deze moet vandaag voldoende kunnen zijn voor de winst. Eerste uitdager zal zijn 5 Galaxy W die de laatste maal een nette overwinning in Alkmaar behaalde. Zij startte tweemaal eerder in Wolvega met een zesde en een tweede plaats. De dochter van de Zweedse Wellino Boko kan op goede dagen goed presteren. 4 Go Lucky komt ook in aanmerking voor plaats twee of drie. Ze presteert tegenwoordig wat wisselvallig maar is in staat voor een verrassing te zorgen met rijder in vorm Jaap van Rijn. Darkhorse in deze koers is 1 Gwendolyn Flevo. Ze behoorde als driejarigen tot de top van de merries van de jaargang en is in staat in dit compacte veld met een goed koersverloop voor een hoge uitbetaling te zorgen.

Spelsoort1234C 
6         INZETTEN
6 4,5       INZETTEN
6 4,5 Alle     INZETTEN
4,5 6 Alle     INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 5 - Beursgenoten Breeders Crown E/F/G Hengsten & Ruins

Na een twee Zweedse avonturen met succes is terug op de Wolvegaaster Piste 4 Gustafson. De ruin liep fantastisch in Jägersro (Malmö) en wist daar de laatste maal te winnen in 12,4/2140 meter waar de Nederlandse Heart of Steel (2de) verslagen werd en de Duitse Prince of Persia(3de). Gustafson zijn vorm leek even twijfelachtig maar trof steeds de beste paarden die ons land rijk is. Aan die twijfel is definitief een einde en zal zich vandaag wederom bewijzen. Voor plaats twee is het minder eenvoudig. Allereerst kies ik voor 6 Easy Joe, wellicht een interessante outsider voor de tweede plaats. De dappere ruin krijgt vaak harde koersen en gaat steeds goed door. Nu in een veld tegen zijn eigen klasse zijn er zeker mogelijkheden. 3 Fabio Bianco is de bijna Gouden Zweep winnaar van 2018. Vervolgens heeft hij laten zien dat die geen toeval is en treft een mooi nummer ditmaal. De trots van de heer Markus is werkelijk al jaren in vorm en om die reden kansrijk voor een plaats. Stalgenoot van de favoriet is 7 Everton. Er werd tweemaal heel eenvoudig in Mons (België) gewonnen en werd knappe derde achter Noble Dolly. De andere keren viel hij ietwat tegen maar er wordt verwacht dat de kampioensstal hem alleen uitbrengt wanneer hij in topvorm is. 1 Grift Jr is een paard dat niet ongenoemd mag blijven in deze koers. Hij keerde terug na een blessure en bijna een jaar afwezigheid. De laatste maal werd hij vierde met zijn eigenaar en zal vandaag weer scherper aan de start komen en treft bovendien een goed startnummer.

Spelsoort1234C 
4         INZETTEN
4 3,7       INZETTEN
4 3,7 Alle     INZETTEN
4 Alle 3,7     INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 6 - Breeders Course Tweejarigen (Halve Finale)

Een fantastisch bedrag van €22.000 wordt verdeeld over de jongste talenten. In deze koers is vaak heel veel mogelijk. Op de kennis van de paarden tot dusver is favoriet 9 Arquana As. Zij won heel imponerend als ‘derde keuze’ van de stal. Hierbij werd verwacht dat 4 Andromeda Font de snelste was. Dat leek lang het geval totdat eerstgenoemde de laatste rechtelijn er overheen ging. Favoriet bij de wedders was toen 2 Indigo River die helaas voor de tribune wegsprong. Met het mooiste nummer uit de koers kan ook hij dit winnen. Het lijkt dus een strijd te gaan worden tussen de drie Hagoort pupillen. Of gaat Dion Tesselaar voor hem roet in het eten met 1 Gaya de Pervenche. Deze won in Berlijn de Jugend Preis in een snelle tijd. 5 Atlantic Wise L is ook een hengst die wellicht zou kunnen verrassen. Hij won zijn kwalificatie in een prima tijd en de ervaring leert al jaren dat de combinatie Gerrits-Langeweg al jaren succesvol zijn. Voor uw weddenschappen maakt deze koers het er niet eenvoudiger op.

Spelsoort1234C 
9 1,2,4,5       INZETTEN
9 1,2,4,5 Alle     INZETTEN
1,2,4,5 9 Alle     INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 7 - Derby der Vierjarigen (Finale)

Een geweldig duel tussen de twee toppers van de jaargang. Namelijk 3 Hugo Lobell en 5 Hooters USA. Eerstgenoemde was de laatste maal de betere, boven verwachting van zijn trainer. Dit na bijna drie maanden afwezigheid. Echter kreeg Hooters USA geen eerlijke kans door oponthoud waardoor hij 30 meter verloor op eerstgenoemde en uiteindelijk op slechts een lengte binnenkwam. De statistieken wijzen uit dat lopende Hooters Hugo slechts eenmaal geklopt. De andere malen werd Hugo uitgeschakeld. Andersom klopte Hugo Hooters tweemaal. Hieruit kan geconstateerd worden dat Hooters USA de trouwste is en Hugo Lobell de snelste. Kortom, een mooie strijd. Plaats drie zal normaliter zijn voor 2 Hillary Queen. De Derby tweede leek de laatste maal niet optimaal maar haar trainer kennende zal ze vandaag 100% aan de start verschijnen. 6 Hasta la Vista verraste vriend en vijand om met een fenomenaal eindschot derde te worden achter de twee favorieten. Normaliter is een vierde plaats het maximale. 7 Hayley Jet zit al langere tijd in de knoei met haar vorm, als deze goed is er zeer veel mogelijk. 4 Highspeed Aresy is de stalgenoot van Hasta la Vista en winnares van de Sweepstakes. De dochter van Nederlands Kampioen Speedy Aresy valt altijd in de prijzen en dat zal vandaag met een klein prijsje weer mogelijk zijn. 1 Happy Occagnes wordt ditmaal gereden door de eerste rijder van Bas Crebas, namelijk John de Leeuw. Zijn vorm lijkt in een dipje want eerder dit jaar liet hij al zien prima mee te kunnen op slechts een aantal lengte van de twee favorieten.

Spelsoort1234C 
3 5       INZETTEN
3,5 3,5 2     INZETTEN
3,5 3,5 Alle     INZETTEN
3,5 2 Alle     INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 8 - Grote Unitrot Prijs 2018

Een koers die al jaren een grote naam heeft. En dat is dit jaar niet anders. De Derby Winnaar 1 Ideaal tegen de Merrie Derby Winnares 6 Iris Baldwin. En zij zijn beide niet de favoriet voor mij. Dat is namelijk de Sweepstakes Winnares 7 Isabella JE. Het scheelde slechts een hoofdlengte verschil of zij had de krans als Derby Winnaar ontvangen. Het mocht niet niet zo zijn. Het gehele jaarlang de betere samen met stalgenoot 4 Ilclassico Renka. Ook hij won de Sweepstakes. Kortom nu al een koers om naar uit te kijken deze fantastische Frisian Ascot Day. Darkhorse in deze koers en zeer interessant voor de wedders is 11 Indy Flevo die ditmaal gereden wordt door Jaap van Rijn. Pechvol in de Derby achter de uiteindelijke winnaar doordat ook hij hinder had van de springende Innovation Love. Hoe hard koers anders verlopen? In de kwalificatie had een geweldig eindschot wat net te kort kwam voor de winst. Enige nadeel is het lastige startnummer. De wedder die dit aandurft krijgt rijkelijk uitbetaald als hij in het trio belandt. 2 Indian Fanatic debuteert vandaag in Wolvega en verbeterd per start. Dit prachtige nummer zal zeker een voordeel zijn.

Spelsoort1234C 
7,11         INZETTEN
7,11 1,4,6,7,11       INZETTEN
7,11 1,4,6,7,11 Alle     INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.