Selecteer livestream

 • Zweden
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium
 • Zweden
 • Duitsland
 • Nederland
 • Zuid Afrika
 • Engeland
 • Ireland
 • Singapore
 • Zimbabwe
 • Dubai
 • USA
 • Frankrijk
 • FRA12
 • FRA13
 • FRA14
 • Belgium

Beelden

Beelden

Beelden

Wolvega - 7 december

Wolvega - vrijdag 7 december 2018 – Start: 17:10

Race 1 - Prix World Championship Premium Betting

Het WK wedden gaat weer van start en trapt af met een koers tot €2750. Op het eerste oog zal favoriet zijn Ids Schermer (2) uit de kampioensstal van Jeroen Engwerda. Er werd tweemaal eenvoudig gewonnen en zie geen reden waarom dit vandaag ook niet zal kunnen. Ismael F Boko (8) is een groot talent uit Callantsoog. De hengst keert terug na ruim twee maanden en treft het niet met het startnummer. Toch verwacht ik hem in het trio. Iron Fox (7) loopt steeds nette koersen in snelle tijden. Ivar (1) kwalificeerde zich netjes ver achter de U.E.T. Derbyserie deelnemer Massai. Een plaats moet mogelijk zijn. Believe Me CG (9) is ziek geweest en komt met ambitie’s terug volgens de trainer. Er zal niet gewonnen worden maar een vierde of vijfde plaats moet mogelijk zijn. Notime to play (4) won de eerste maal in Dinslaken en werd tweede in Hamburg. Hij heeft duidelijk nog niets fout gedaan. Hoe Well (12) traint wisselvallig volgens zijn rijder. Zonder fout zal er een klein prijsje inzitten.

Winstkansen: 2
Plaatskansen: 8-7-1-9-4-12

Spelsoort 1 2 3 4 C  
2         INZETTEN
2 7.8       INZETTEN
2 7,8       INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 2 - Championnat d’Hiver Finale Elite Challenge, 17:40 uur.

Een mooie koers voor de hoogste klasse. Urbanio (5) keert na een goede rentree scherper terug. Hij kwam de laatste maal van ver en treft nu een beter startnummer. Banker Transs R (4) was toen mijn favoriet en kwam nipt voor hem binnen na een koers van kop af. Dit was een goede koers en verwacht hem vandaag ook dichtbij. Wie binnendoor beide eerstgenoemde verraste was toch wel SJs Junior C (6) die na een koers op maat naar de winst spurtte. Ik zie dit vandaag niet nog eens gebeuren maar derde of vierde moet zeker mogelijk zijn. Flavius (2)  won de laatste maal sterk en verwacht volgens uw tipgever aan een prachtige €3,40! Vandaag staat hij een klasse zwaarder en de rijder zal content zijn met een derde of vierde plaats. Iron Vivant (7) is stalgenoot van de favoriet en niet veel minder. In Mons klopte hij de laatste keer seriewinnaar Giovanni Bianco. Eerder werd de ruin ook al goede tweede achter Tuxedo Bi en Gustafson.

Winstkansen: 5-4
Plaatskansen: 6-2-7

Spelsoort 1 2 3 4 C  
5         INZETTEN
5 4       INZETTEN
5 2,6,7       INZETTEN
5 4       INZETTEN
5 2,6,7       INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 3 - Championnat d’Hiver Finale TF Bronze Challenge, 18:10 uur.

Diamond ER (7) is in de vorm van zijn leven na zijn castratie. Hij is veel beter te regelen en er lijkt geen houden aan. Elias (5) sprong aan de start en maakte een fantastische inhaalslag. Hij lag lang tweede tot de laatste 200 meter hem te veel werden en uiteindelijk slechts vijfde werd. Duc des Clerbosq (3) doet ook weinig fout momenteel en kreeg de laatste keer een prachtige koers. Echter moest hij de laatste 700 meter alles zelf doen en was de enige die Cap Est de Mai kon bijhouden. Empereur Face (13) maakte er vorige week een solo van alsof hij er zo al velen heeft gewonnen in Wolvega, echter is dat niet het geval. Het nummer is lastig maar als hij net zo goed is als vorige week zijn er zeker mogelijkheden.

Winstkansen: 7
Plaatskansen: 3-5-13

Spelsoort 1 2 3 4 C  
7         INZETTEN
7 3,5,13       INZETTEN
7 3,5,13       INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 4 - Prix Tjaarda.nl, 18:40 uur.

Wederom komt de favoriet uit de kampioensstal. High Five Renka (3) was met meerdere troefen de laatste maal Rick Ebbinge zijn eerste keuze. Uiteindelijk werd hij tweede achter stalgenoot Hedy Beuckenswyk in een snelle tijd. Zijn koers ervoor werd hij gehinderd waardoor we deze niet mogen aanrekenen. Hollywood Star (1) kreeg een zware koers en werd nog goede derde. De stal verwacht haar dicht bij de winst met dit uitstekende nummer. Hunter Montana (6) is een paard met veel klasse. Zijn laatste koers was een non-betting race tegen de twee toppers van de jaargang. Hier kwam hij echter wel té ver achter binnen waardoor ik twijfel over zijn vorm. Als deze goed is is hij een kandidaat voor de winst op wellicht een interessante cote. Victorymoko (8) wordt door zijn rijder in het trio verwacht naar een goede koers vorige week. Echter is het nummer niet ideaal. Umbra (5) is op haar goede dag tot veel in staat. Echter viel zij niet mee de laatste keer. Vandaag op revanche.

Winstkansen: 3-1-6
Plaatskansen: 8-5

Spelsoort 1 2 3 4 C  
1,3,6 1,3,6       INZETTEN
1,3,6 1,3,6       INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 5 - Breeders Crown 2 Ans, 19:10 uur.

Een mooie klassieker voor onze jongste deelnemers. Dan heb ik het niet over de pony draverij maar over de tweejarigen dravers. De laatste race verraste Joe Fanatic (6) op sterke wijze met Ruud Pools. Hij wist de medefavoriet en vandaag ook deelnemende Jewel Star (5) te verslaan. Dit duo zal het normaliter vandaag ook gaan uitvechten voor de winst. Met Jarine le Grand (1) lijkt Frank Westerveld ook een goede troef in handen te hebben. Een prima debuut in een zeer snelle tijd. De merrie van Caen Oldeson zal veel geleerd hebben en de tweede maal nog beter aan de start komen. Fair Winner (3) liep beide koersen op Duitse bodem waarbij ze de laatste keer netjes derde werk in Gelsenkirchen achter Orkan von Haithabu en Janske Beemd, de twee grote favorieten. Jack Hanover (4) liep ook een goede koers met een maximale vierde plaats op 1,3 seconde van de winnaar. Met een beetje geluk moet een plaats mogelijk zijn. Piet de Wit (7) is vernoemd naar de snackkoning uit het westen. Won zijn kwalificatie eenvoudig in Duindigt. Jet Flevo (8) is een paard waar ik weinig over kan zeggen. Echter spreekt de combinatie Ebbinge-Grift mij aan en de goede hengst Prodigious als vader.

Winstkansen: 6-5
Plaatskansen: 1-3-4-8-7

Spelsoort 1 2 3 4 C  
5 6       INZETTEN
5 6       INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 6 - Prix Kebby du Bocage, 19:55 uur.

Allereerst meld ik u dat Vindaloo (6) niet zal starten. Ik sprak met Christophe de Groote en hij is zeer content over zijn twee Fransmannen. Hiervan zal Ustang Ludois (8) de favoriet zijn met upcoming Gert Sucaet in de sulky. Hij won in oktober tweemaal sterk van goede paarden in zowel Duindigt als Wolvega. De laatste keer in Mons gaf hij brutaal de leiding niet af aan Ustinof du Vivier die hem uiteindelijk overrompelde. Echter hield hij zich goed staande met een maximale tweede plaats. Ultimo du Douet (7) werd netjes vierde in Vincennes zondag in een reclamer koers voor internationale pikeurs. Echter zal eerste uitdager van de favoriet Tsar d’Andain (5) zijn die beter is dan ooit. Hij toont ontzettend veel klasse een verbaasde mij in de Giganten Marathon. Voor plaats vier lijkt alles open.

Winstkansen: 8-5
Plaatskansen: 7-2-4

Spelsoort 1 2 3 4 C  
5 8       INZETTEN
5 8       INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 7 - Prix Runnerz.nl, 20:28 uur.

Verwacht wordt dat Kees Bokma (7) aan €1,30 zal staan, en terecht. Alles wat hij hoger staat is denk extra rente voor de deelnemers van het WK Wedden én wellicht voor u. Voor plaats twee is het allen zeer interessant omdat hier veel mogelijkheden liggen op een mooi koppel. Edgar Flevo (1) is zoals in een eerdere voorbeschouwing vermeld een paard waar ik weinig hoogte van krijg. Op een goede dag het tweede paard van de koers. Forrest Beemd (3) verwacht rijder Jeffrey Mieras en ik voorin in dit veld. Hij kwam hard af na zeven maanden afwezigheid en zal vandaag nog beter zijn. Donate Groenhof (4) is de allrounder die nooit teleursteld.

Winstkansen: 7
Plaatskansen: 3-1-4

Spelsoort 1 2 3 4 C  
7         INZETTEN
7 1,3,4       INZETTEN
7 1,3,4       INZETTEN
7 1,3,4 1,3,4     INZETTEN
7 1,3,4 alle     INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Race 8 - Prix Victoriaparkwolvega.nl, 20:55 uur.

Een mooie afsluiter deze koers tot slechts €5500 winsom. Echter komen hier toch een paar toppers in actie die toch nog weinig winsom hebben. Allereerst Immortality (3) wat ik een heerlijk paard vind. Ontwikkeld zich fantastisch deze zomer en loopt steeds goede koersen. Hunter Dragon (7) is ook een paard met veel potentie. De laatste maal werd hij verdienstelijk vierde achter paarden in een hogere klasse, genaamd Velten Versailles en Gwydion. Over Kiz Vivant (8) zegt zijn trainer het volgende: een paard met toekomst. Draait beter rechts dan links, maar met een head-pole lukt het net aan. Dinsdag op Mons was hij ‘heet’ aan kop wat veel kracht kostte. Toch wist hij deze race bijna te winnen op slechts een hoofdje. Wordt zeker in het trio verwacht. Himoko Bianco (2) liep een zeer snelle tijd haar laatste koers. Echter in een mindere klasse waardoor ze vandaag zwaarder staat. Forever H (9) sprong op zijn nieuwe beslag maar ging vervolgens wel naar tevredenheid volgens zijn rijder. Echter blijft hij onvoorspelbaar. Helena (4) heeft zich ook prima herpakt na haar mislukte optreden 11 november.

Winstkansen: 3-7
Plaatskansen: 8-4-9-2

Spelsoort 1 2 3 4 C  
3 7       INZETTEN
3 7       INZETTEN
3,7 3,7 alle     INZETTEN
3,7 alle 3,7     INZETTEN


Nog geen account? Registreer gratis en ontvang €25 BONUS!

Om u een zo goed mogelijke ervaring op runnerz.nl te geven maken we gebruik van cookies.